Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hová tűntek azok az ütős autók?

Hová tűntek azok az ütős autók?

Figyelt kérdés

Nézegetem az újabb autókat a használt autó oldalakon de nem tudok rájönni hogy csak én öregszem vagy tényleg nem találok egyetlen közép kategóriás igazi autót.

Tudjátok olyanokra gondolok amit ha megvett az apu utána a gyerek mire felnőtt átbirtokolhatta és nyűhette tovább. Olyanra gondolok amikkel élmény volt autózni volt értelme tuningolni ki lehetett vinni hétvégén pályára volt értelme tuningolni el lehetett járni találkozókra bandázni és volt valami erőt sugárzó de megfoghatatlan jó életérzés és sok élmény bennük.

Ilyesmikre gondolok.

[link]

[link]

[link]

[link]

De most ha autót keresek emberi áron csak ilyeneket hoz

[link]

[link]

[link]

Hátsókerekes autók meg szinte el is tűntek. Csak a bálna dög nagy luxus bmw merci és egy kis rodstert hoz csak ki a kereső 2000-res évektől.

Eltűntek a a használható pakolható de mégis sportos és szép autók mostanára. Mért van ez? Nem hiszem el hogy ezeket a dugó gombóc folyólámpás(mert egy kaptafa) gusztustalan autókat (objektumokat) jó érzéssel veszik meg az emberek.

Új autóba nem is tudnék 10 millió Ft alatt jó autót venni. Azt is csak luxusautót vagy 2 személyes sportkocsit (élményautót). Mindennapi használható autót nemigazán -Hogy őszinte legyek még pénzért se..

Ti tudtok ilyen új autókat?

2012. aug. 8. 12:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon tudok ilyen autokat! Amik vannak azokat semi pénzért nem adnámak el, vagy már sz@rá hajtoták és kidobták!

Azért nincsen nagyon sok ijen auto mert:

Sokat fogyasztanak

Drága a az éves fentartása

Alkatrészek szintén drágák!

Stb!

De it egy ijen mai auto: Subaru Impreza

2012. aug. 8. 13:20
 2/15 anonim ***** válasza:
*adnának
2012. aug. 8. 13:21
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát feladtad a leckét :)

de azért szerintem ma is akadnak ilyen, vagy legalább is hasonló autók.

Hyundai Genesis ,mondjuk újonnan 10 millió felett van :(

[link]

Az Alfa Romeo Brerát már nem gyártják de 4 évesen még nem is mondanám réginek.

[link]

Az EVO az régen is drága volt, ma is az. De attól még jól néz ki és nagyon megy.

[link]

Nem tudom hozzánk mikor érkezik meg a Toyota gt 86 de a hírek szerint 8-9 millió lesz. 200 ló+hátsókerékhajtás

[link]

Ezek a sportos autók amúgy sem családi gépek, 2 személynek viszont egy mx-5 is alkalmas a mindennapokra.

[link]

A Caterham az egy valódi száguldó koporsó de élményautók terén nincs sok ellenfele.

[link]

Kb. ennyi jutott eszembe.

2012. aug. 8. 13:27
 4/15 anonim ***** válasza:

esetleg még az Audi TT bár nekem nem tetszik.

[link]

2012. aug. 8. 13:36
 5/15 anonim ***** válasza:

Ilyenekre gondolsz, mint a Honda CRX, vagy Civic V-Tech?

Hát az ilyen gépek nekem is hiányoznak, valahogy kimentek a divatból. Pedig a jó kis Mazda Mx-5 Miata, vagy a Corolla Gt, mi gépek voltak, stílusos egyedi kis masinák, valahogy kikoptak. Nehéz jó állapotút találni már, szét vannak hajtva totál.

2012. aug. 8. 15:17
 6/15 A kérdező kommentje:

Igen hasonlókra gondolok.

De arányaiba régen nem voltak ennyire drágák a sportkocsik.

valamivel drágábbak voltak de nem 4xes árúak mint egy szimpla autó. Talán a subaru az ami formailag nem szakadt el az elődeitől és az alfa talán többi az mind gombócos és semmi másra nem lehet használni a hétköznapokba. Gondolok itt a 2 üléses rodsterekre.

Amerikában pl mai napig gyártanak ilyeneket. Ott az új mostáng chellenger stb. Nem is a nagy erőt hiányolom hanem inkább a formákat.

2012. aug. 8. 16:29
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk a maga korában egy CRX nem volt megfizethető, nálunk csak a 90-es évek közepe táján kezdtek feltűnögetni:)

Nem tudom, miért nem gyártanak ilyen gépeket, amelyik meg mai napig ilyen (Nissan 350 Z, Porsche 911), azt meg nem lehet megfizetni...

2012. aug. 8. 16:46
 8/15 anonim ***** válasza:
Még a fogyasztást sem hozhatják fel indoknak, mert a V-Tech Hondák mai napig az egyik legtakarékosabb motorok.
2012. aug. 8. 16:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem vezettem, de a szaksajtó az egekig magasztalja a Renault Twingo/Clio/Megane RS-t. Van még MX-5, GT-86, vagy valami BMW.
2012. aug. 8. 17:43
 10/15 A kérdező kommentje:

Persze... :)

Csak ráragasztanak egy műanyag kis emblémát (sport edition)

Belelöknek egy keményebb lengéscsillapítót és kész.

A franciák meg azt se tudják mi az a sportautó :D

A Hondák is jók voltak de ők se gyártanak már olyan autókat mint régen. én mostanában gyártott új autóba nem fedezem fel a sportosságot. Max a matricát. Egy sportautó olyan mint egy ragadozóállat, nem kis gömböc mint egy birka! :D

Amúgy ez azért jutott eszembe mert ha egyszer lenne annyi pénzem hogy vennék egy újabb autót akkor olyat vennék hogy a fiamnak simán odaadhassam mikor leteszi a jogsit. Sőt egy idő után neki is adnám.

De ha továbbra is ilyen tré kocsikat gyártanak nem tudok normális kocsit venni. 1 mert hulladék min és szerintem meg se érik a 20 éves életkort ezek másrészt meg ha egy régebbi autónak mondható kocsit veszek az meg 40 éves lesz addigra. Hát 40 éves kocsit csak ne adjak már a gyereknek!

2012. aug. 8. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!