Miért van az autók előtt vizespalack?
Figyelt kérdés
Van egy autószalon, ahol ki vannak állítva a kocsik, és eléjük a tűző napra fél literes vizespalackokat raknak. MIÉRT?2012. aug. 2. 17:29
1/9 anonim válasza:
Ha már úgyis ott jársz, akkor a lábaddal előrefelé lépkedve odasétálsz a pulthoz, és kicsi szádat kinyitva megkérdezed!
2/9 anonim válasza:
Talán arra való a vizespalack, hogy tudjál inni, nem???
3/9 anonim válasza:
Ha megveszed a kocsit, ajándékba adják hozzá.
4/9 A kérdező kommentje:
Mire megisszák megmelegszik. :D Egész nap ott van a kocsik előtt, és tuti hogy nem ivásra szolgálnak.
2012. aug. 2. 22:48
5/9 anonim válasza:
Az is lehet, hogy megtévesztés, nem? Azthiszed víz, jajdejó ebben a melegben. Közben meg töményszesz, és ha be vagy csiccsentve akkor egy biciklit is eladnak neked 3milláért :D
6/9 anonim válasza:
Mondanám azt, hogy elnyeli a tűző napot, hogy az autó belül ne melegedjen fel, de a Föld forog, így mindig más szögből tűz be a nap, így nemigazán működne a dolog...
7/9 A kérdező kommentje:
egyebkent megkerdeztem valamelyik nap, azt mondtak hogy elijeszti a nyesteket, azert rakjak oda :D
2012. aug. 10. 01:21
8/9 anonim válasza:
Na ugye, hogy a legegyszerűbb az ha megkérdezed!
Ettől függetlenül ma is tanultam valami újat!
:D
9/9 anonim válasza:
No és akkor a vizespalack nincs lezárva, hogy a szél fütyüljön a szájánál? Mert másképp nem tudom elképzelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!