Nézegetem az újabb autókat a használt autó oldalakon de nem tudok rájönni hogy csak én öregszem vagy tényleg nem találok egyetlen közép kategóriás igazi autót.
Tudjátok olyanokra gondolok amit ha megvett az apu utána a gyerek mire felnőtt átbirtokolhatta és nyűhette tovább. Olyanra gondolok amikkel élmény volt autózni volt értelme tuningolni ki lehetett vinni hétvégén pályára volt értelme tuningolni el lehetett járni találkozókra bandázni és volt valami erőt sugárzó de megfoghatatlan jó életérzés és sok élmény bennük.
Hátsókerekes autók meg szinte el is tűntek. Csak a bálna dög nagy luxus bmw merci és egy kis rodstert hoz csak ki a kereső 2000-res évektől.
Eltűntek a a használható pakolható de mégis sportos és szép autók mostanára. Mért van ez? Nem hiszem el hogy ezeket a dugó gombóc folyólámpás(mert egy kaptafa) gusztustalan autókat (objektumokat) jó érzéssel veszik meg az emberek.
Új autóba nem is tudnék 10 millió Ft alatt jó autót venni. Azt is csak luxusautót vagy 2 személyes sportkocsit (élményautót). Mindennapi használható autót nemigazán -Hogy őszinte legyek még pénzért se..
ez sajnos ilyen, változik a világ, a divat, mindenkinek a maga korban gyűártott kocsik a legkedvesebbek szerintem, nekemis a 80-as 90-es évek inkább a favoritom, de ez van, nekem sem jönnek be az új kefiresdoboz formák, szerintem ma sem egy kaptafa minden autó, én nem étem miért mondják ezt az öregebbek, ugyanannyi különbség van köztük mint régen,sőt... régen miven különböztek mondjuk a 70-es 80-as években, ugyanolyan kocka volt mindegyik, egy 80-as audi, meg egy passat, egy ritmo, vagy egy 1-es golf, vagy egy uno, mind egyszerű kockaformák, úgyh én ebben nem értek egyet...
De egy új autó árából tökéletes állapotúra lehet hozni egy öregebb sportautót.
Említetted az Amerikai autókat. Nálunk is lehet kapni Camarot, Charger is akad egy pár darab sőt Challengert is.
2012. aug. 8. 21:07
13/15 anonim válasza:
Én is ezen szoktam néha gondolkozni. Nekem se tettszenek ezek a gombóc formájú, motorháztető közepéig húzott lámpájú műanyag szappantartók. Olvastam teszteket a Citroen ds3-ról. Ódákat zengenek róla hogy milyen jó. Hát felőlem lehet jó, de nekem akkor se kéne, mert olyan pocsék. Nekem is a 80-as, 90-es évek autói tettszek. Kár hogy már ilyen autók nem lesznek. Egy jó kis e30 hmm... Ehhez képest a mostani 3-as csúnya. Ami még jó a régi autókban hogy viszonylag könnyen tuningolhatóak, kissebb sebességnél is élmény őket vezetni. Egy nagy merciben nem is érződik a sebesség, egy kis crx-nél, vagy swift gti-nél meg egy 0-100-as gyorsulásnál vigyorogsz. Jah és a mostani új autóknál már a futóművet is elektronika vezérli... Majd 20 év múlva vajon még működni fog egy ilyen autó?
2012. aug. 8. 22:25
14/15 A kérdező kommentje:
Ezek az autók olyanok mint egy félbevágott vízcsepp. De mind. és tényleg a lámpájuk a motorháztető közepéig van húzva. És a másik pedig az audik-tól lopott lökhárítótól induló heret. Na az is megtalálható mindegyiken.
A régi klasszikus formák voltak először utána jöttek a full kocka autók utánna elkezdtek lekerekedni de még rá lehetett fogni hogy olyan repülögép vonalúak de most ezek a félbevágott vízcsepp formájúak jönnek ki a gyárakból. Én már úgy várom hogy fusson le ez a divat. Bár fáéek eze kután már a gömb lesz a menő. és ilyen karácsonyfa díszekkel autókázunk,!!
Demonstráljunk! FORMÁT AZ AUTÓKNAK!! FORMÁT AZ AUTÓKNAK!!
2012. aug. 9. 01:28
15/15 anonim válasza:
A legutolsó autó, ami tetszett újan formára, az a Citroen C4-es volt, totál azt az alakot kapta meg, mint a Honda CRX, az elején is az embléma beépülése a hűtőrácsba, nekem nagyon bejött az a forma, örültem, hogy na, végre egy karakteres autó, amiben van valami fantázia, nem a tervező 5 éves gyerek rajzolta a terveket:) Hát ilyen ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!