Melyek a legjobb és a legrosszabb autóhifi márkák?
A legtöbb gyártónak nyilván van egyszerűbb és komolyabb szériás erősítője, hangszórója, mélynyomója. Én most arra lennék kíváncsi, ha csak magát a gyártókat kellene, mondjuk 3 osztályba sorolni, melyik gyártót ti hova tennétek:
1.Kiemelkedő minőségű termékeket gyárt, általában a saját árkategóriájában a legjobb vételek között van.
2. Hullámzó minőségű gyártó, vannak kiemelkedő és kevésbé ajánlottabb termékei.
3. Rossz minőségű gyártó, egy-egy szélsőséges esetet leszámítva általában nem ajánlottak a termékei.
Fontosabb gyártók a teljesség igénye nélkül:
Alpine, Audio System, Audiobank, Audiovox, Audison,
Bang & Olufsen, Becker, Blaupunkt, Bose, Braxx, Bull Audio, Carpower, Cerwin Vega Mobile, Clarion, Crunch,
Digital Design, DLD Acoustics, DLS, Focal, Fusion, Gladen Audio, Ground Zero, Harman Kardon, Helix, Hertz, Hifonics, Impact, Infinity, JBL, JL Audio, JVC, Kenwood, Kicker, Kicx, LG, Lightning Audio, MacAudio, Macrom, Magnat, M.N.C., Mohawk, Morel, MTX Audio, Orion, Panasonic, Phase, Phoenix Gold, Phonocar, Pioneer, Polk Audio, Pyle, Rainbow, Renegade, Rockford Fosgate, RTO, SAL, Sinus Live, Sony, Titan
Ezeken felül még biztos akad jó pár márka (írhattok is), pusztán azért listáztam ki, amik az eszembe jutottak, hogy könnyebben lehessen osztályozni őket, ne kelljen még ezen is gondolkodni.
(Tudom, van közte már nem futó / létező márka is, de használtan még ezek is beszerezhetőek)
Hello ! Nekem van jó fülelem ezekhez a dolgokhoz !
De ha minőség kell, akkor Harman Kardon, ennek leányvállalata JBL, mind2 TOP1
De GrounZero, Heco, Magnat, Rockford, Klipsch viszont ezek sem kutyák !
Kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!