Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyek a legjobb és a legrossz...

Koaxk Ábel kérdése:

Melyek a legjobb és a legrosszabb autóhifi márkák?

Figyelt kérdés

A legtöbb gyártónak nyilván van egyszerűbb és komolyabb szériás erősítője, hangszórója, mélynyomója. Én most arra lennék kíváncsi, ha csak magát a gyártókat kellene, mondjuk 3 osztályba sorolni, melyik gyártót ti hova tennétek:

1.Kiemelkedő minőségű termékeket gyárt, általában a saját árkategóriájában a legjobb vételek között van.

2. Hullámzó minőségű gyártó, vannak kiemelkedő és kevésbé ajánlottabb termékei.

3. Rossz minőségű gyártó, egy-egy szélsőséges esetet leszámítva általában nem ajánlottak a termékei.

Fontosabb gyártók a teljesség igénye nélkül:

Alpine, Audio System, Audiobank, Audiovox, Audison,

Bang & Olufsen, Becker, Blaupunkt, Bose, Braxx, Bull Audio, Carpower, Cerwin Vega Mobile, Clarion, Crunch,

Digital Design, DLD Acoustics, DLS, Focal, Fusion, Gladen Audio, Ground Zero, Harman Kardon, Helix, Hertz, Hifonics, Impact, Infinity, JBL, JL Audio, JVC, Kenwood, Kicker, Kicx, LG, Lightning Audio, MacAudio, Macrom, Magnat, M.N.C., Mohawk, Morel, MTX Audio, Orion, Panasonic, Phase, Phoenix Gold, Phonocar, Pioneer, Polk Audio, Pyle, Rainbow, Renegade, Rockford Fosgate, RTO, SAL, Sinus Live, Sony, Titan

Ezeken felül még biztos akad jó pár márka (írhattok is), pusztán azért listáztam ki, amik az eszembe jutottak, hogy könnyebben lehessen osztályozni őket, ne kelljen még ezen is gondolkodni.

(Tudom, van közte már nem futó / létező márka is, de használtan még ezek is beszerezhetőek)

2015. jan. 31. 13:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Persze a MacAudio-t erősítőre értettem. :)
2015. jan. 31. 20:09
 12/21 dirtboy ***** válasza:
a gond az hogy a mac audionak nincs 560 W típus számú erősítője,legalábbis én hallottam róla
2015. jan. 31. 20:44
 13/21 A kérdező kommentje:
Azért a JBL meg az M.N.C. nagyon nem egy kategória szerintem! Nem csoda, hogy volt különbség.
2015. febr. 1. 10:23
 14/21 anonim ***** válasza:

Csak tapasztalatot írtam. :)

Ha nincs olyan erősítő,akkor mégis van,ezek szerint nekem külön gyártottak egyet. :) Tényleg ilyen,nem egy mai gyártmány,de nekem megfelel.

2015. febr. 1. 12:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Ilyen:

[link]

2015. febr. 1. 12:55
 16/21 dirtboy ***** válasza:
100%

na így már okés mac audio attack 4050 a neve és már tudom is hogy mi van.

én nagyon rühellem mikor valaki wattot ír márka és típus helyett mert senki nem tud semmit hogy mi micsoda csak ez ennyi watt az annyi watt de hogy mi micsoda konkrétan senkinek gőze nincs.

ez főleg eladó cuccoknál figyelhető meg ahol cserénél nem típust írnak hanem hogy nem cseréli e xy wattú erőre stb.

persze senki nem mért semmilyen áramfelvételt hogy gőze legyen arról is hogy valójában hány wattra is képes az amiről beszél.

az attack 4050nél én leírásban sem találtam pl 560W os teljesítményt de 40A-es biztosítékkal az csoda is lenne tehát soha ki nem találtam volna hogy erről az erőről lenne szó.

na mindegy nem akarok senkit megbántani meg semmit én úgy gondolom egy a hobbink tartsunk össze, csak szólok hogy ha hifiről van szó akkor mindig minden körülmények között legyen az erősítő,hangszóró bármi típus megnevezéssel kell kommunikálni mert csak úgy fogja tudni a másik hogy miről is van szó.

további jó hifizést.

2015. febr. 1. 18:04
 17/21 anonim ***** válasza:
dirtyboy-nak igaza van,mert kár hogy mindenkinek ki van mosva az agya,azt csak annyi a lényeg hogy hány watt van a dobozra/erősítőre/hangszóróra írva(hazudva)!
2015. febr. 1. 18:19
 18/21 A kérdező kommentje:

#15-ös

Amikor még anno ez a széria ment a MacAudio-ból, tökre vágytam ilyen vagy ehhez hasonló erősítőre. :)

2015. febr. 1. 18:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom,hogy tartsunk össze.Azért nem írtam erősítő konkrét megnevezést,mert a hangszórókról írtam véleményt,és nem az erősítőről,ami ez esetben mellékes is lett volna.De lényeg,hogy tisztázódott. :)
2015. febr. 2. 18:41
 20/21 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek:Most is lehet ilyet beszerezni,persze használtan,az ára sem nagy összeg,de elég régi széria,anno biztos nem a legrosszabb között volt,a mostaniakhoz képest nincs összehasonlítási alapom.
2015. febr. 2. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!