Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen erősítőt vegyek az...

Milyen erősítőt vegyek az első szettemhez?

Figyelt kérdés

Már rég terveztem hogy beruházok az első szettemhez egy erősítőt. És most jött el az ideje ennek, csak nem vagyok olyan jártas ebben a témában.

Első szettem: Kicx STC 6.2

Fejegység: JVC KD-X250BT

Milyen erősítőt vegyek hozzá?

Be van már kábelezve azon kívül másra lesz még szükségem hogy erősítőröl hajtsam meg?

Később még tervezek mélynyomót is, de az nem most lesz.

Esetleg az külön erősítővel érdemes meghajtatni?

Az hozzá tenném hogy nem akarok komoly rendszer összerakni.

2015. jan. 30. 22:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Értem akkor azért nem találtam róla sok mindent.

Tökéletes lesz ez nekem, nem akarok nagyon minőségi hangzást a mostani autóba. De azért mégis legyen egy elfogadható minőség.

Első ajtókat szeretném mégy kibélelni valamivel, de azt majd nyár elején tervezem.

Erősítő bekötés és beállításához kell szakember vagy ezt én is megtudnám csinálni? Kezdő vagy ebben a témába.

2015. jan. 31. 18:14
 12/16 dirtboy ***** válasza:

igen ajtó szigeteléshez kell a meleg levegő,télen is lehet ha van fűtött garázs meg hajszárító vagy még jobb a hőlégfúvó.

erősítő bekötése nem bonyolult dolog csak idő igényes mert a kocsit kicsit meg kell bontani hogy be tudd kábelezni.

2015. jan. 31. 18:20
 13/16 A kérdező kommentje:

Sajnos fűtött nincs. De hőlégfúvó van.

Bitumen lap vagy szivacs a jobb erre a célra illetve a bitumen lapot belül és kívül is szigetelni kell vagy csak az ajtó belesét?

Bontással nem lesz gond, párszor már bontottam szét, kábelek bent vannak már csak a csomagtartóba van kivezetve. Vissza kell húznom az ülés alá, oda szeretném tenni az erőt.

Ülés alá mivel szokták rögzíteni a kárpithoz? Ezen gondolkodtam ma és én valami kétoldalú ragasztóval oldanám meg, vagy erre van valami külön spéci dolog?

2015. jan. 31. 18:26
 14/16 dirtboy ***** válasza:

szivacs semmi féleképpen nem kerülhet olyan helyre ahol nedvesség van.

az ajtó belső üregét kell leragasztani,tehát a lemezek belső felét,a hangszóró fészekhez duplán és végül az ajtó szerelő nyílásait is le kell zárni.

ülés alá még nem raktam erősítőt bár van egy nagyon picike /26x14x5,4cm-es/ erősítőm de igazából én azt is csomagtartóba szereltem mikor még bent volt.

én szerintem vagy kétoldalú ragasztóval naturba próbálnám meg vagy a két oldalú ragasztóra nem a szőnyeget ragasztanám hozzá hanem tépőzárat.

2015. jan. 31. 18:33
 15/16 A kérdező kommentje:

Rendben akkor marad a bitumen lap, belül dupla borítással kívül egy borítással lezárni.

Átgondolom hogy hova teszem még az erősítőt, lehet hagyom az ülés alá berakást, eléggé macerásnak tűnik a rögzítése.

Lehet én is a csomagtartóba rakom, így nem kell a kábeleket sem pakolásznom át.

Felfogatom a hátsó ülés háttámlájára.

Köszönöm szépen a segítséget, sok infót adtál!

Megérkezik az erő és bekötési problémába ütközök, rád írhatok privátba?

2015. jan. 31. 18:47
 16/16 dirtboy ***** válasza:
Persze
2015. jan. 31. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!