Első autó vásárlás előtt vagyok, tudnátok segíteni?
A Suzuki Swift jó autó, de baromi unalmas, kb 0 presztizs értéke van.
A Seat Cordoba mivel full VW így jó autó, az már más kérdés, hogy amit kinézel mennyire volt karban tartva.
A Vento-t konkrétan nem ismerem, de gondolom erősen golf közeli lehet műszaki állapot terén, akkor azzal se nyúlhatsz mellé, persze állapottól függően.
Fiat-ot ha nem akarsz felülni a szopórollerre nem veszel...
Dízelt meg csak akkor, ha értelmes kilométert mész egy évben, olyan legalább 20 ezer km-et az alatt nem biztos, hogy megéri.
Hát ennyi pénzért nem igazán fogsz ilyet kifogni szerintem. Vegyük át. Van 500ezer forintod. Megveszed az autót de itt még nincs vége. El kell vinni eredetvizsgára, át kell iratni, és persze érdemes megszervízelni a nagyobb dolgokra ránézni: futómű, fék, kerekek, vezérlés, hosszbordás szíj.
Szóval van durván 400ezred az autóra. Én a Fiatot kihagynám, jó döntés!
Esetleg Audi 80 TDI? 300-350ezer körül lehet kapni szép állapotút. Persze ügye Audiknál, VWnél oda kell figyelni hogy a papírjain szereplő motor legyen benne mivel ismert a TDI-sekről hogy szeretik átpakolni a 110 LE-s motort.
400-500ezerből lehet ugyan autót venni, de úgy tűnik neked túlzottak az igényeid.
Átíratásra a vételáron kívül megvan a keret?
Az öreg autóknál meg azt kizárni, hogy ne kelljen költeni rá...
F Astra rohadós, a G Astra kilóg a keretből, Suzuki kicsi - ennyiből pedig a Suzuki lehet realitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!