Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok segíteni? Autómata...

Tudnátok segíteni? Autómata probléma. Képpel.

Figyelt kérdés

helo tudnátok segíteni szinte semmit nem tudok az autómata autókról eddig csak manuálisok voltak,de viszont az autó amit kinéztem autómata.

Hogy működik ez,hogy kell elindulni,megállni,mit hogy kell csinálni ?

Ez az audi autómata váltó érdekelne konkrétabban: [link]

2015. jan. 29. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Autómata?

Ha előre akarsz menni beteszed D-be, ha tolatni akarsz akkor meg R-be, leveszed a lábad a fékről, gázt adsz, oszt' csapatod. Ha te akarsz váltogatni akkor meg kitolod oldalra és kapcsolgathatsz.

2015. jan. 29. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
2015. jan. 29. 18:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod de akkor mire jó az a 2-3-4 Ami lejebb van ?
2015. jan. 29. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:

A számozott állások pontos leírását megtalálod az autó könyvében, vagy az interneten kutakodva, ha nem lesz, aki pontosabb leírást adjon itt...

A lényeg, hogy azok is valamilyen előre-menet fokozatok, amit olyan ritka esetekben érdemes használni, amikor speciális körülmények között közlekedsz.

Lehet ez utánfutó vontatás, meredek emelkedő, meredek lejtő. havas, sáros út - igazából ezek extráknak tekinthetőek "D"-ben is lehet használni az autót, csak ezek a fokozatok még valami pluszt is adnak (pl. havas sáros úton 1-re kapcsolva, gázadásra nem úgy váltja a sebességet, mint D-ben, így több lesz a nyomaték, kisebb a sebesség

2015. jan. 29. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
a kiírt számok,valóban azok a sebességi fokozatok,amik rájuk vannak írva!mivel az automata váltónak nagyon gyenge a motorféke,ezekbe a fokozatokba csak lejtmenetben kell kapcsolni,hogy legyen elég motorfék és ne füstöljön el a lábféked!
2015. jan. 29. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
nem vált feljebb elözésnél pl, én sport helyett anno inkabb vissza csaptam 3 ba
2015. jan. 30. 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak aztán ott ne felejtsd... Velem megesett. Hangosan szólt a zene, és nem vettem észre kilométereken át, hogy 3-asban vagyok. Gondolom, egy ásónyomnyi benzin bánta. :))
2015. jan. 31. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!