Szerintetek megéri az árát ez a Golf 4?
2015. jan. 30. 18:31
11/14 anonim válasza:
A Golf az a tipikus kereskedős olcsónbehozomdrágánadom kategóriának néz ki nekem.
Szerintem jobb elöl kicsit meg is törték, full fapad, tekert óra (milyen meglepő).
Olyan 600-ért már rajta volt a rendszám is. Érhet olyan 800-at itthon.
A Pug az ja. Inkább nem. Tekert óra de Pug-ot nem vennék, de nem utálom a francia autókat.
Én egy jó kis 1.6 16V G Astrát vennék egy millából.
12/14 anonim válasza:
A G Astrát én is tudom ajánlani, vagy ennyiért már kapsz egy jó 2004 utáni Ford Focust is. Korábbit ne vegyél, de a 2004-es, vagy későbbi nagyon eltalált szerkezet.
13/14 anonim válasza:
Ford focus-ról is írnak, nem tudom hogy beleszámít-e a választásba de érdemes tudni.
14/14 anonim válasza:
Az a statisztika egy nagy csalás,hülyeség...Pedig nekem olyan autóm van,amelyik nagyon biztonságosnak számít szerintük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!