Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzukit, na de megéri ő az árát?

Suzukit, na de megéri ő az árát?

Figyelt kérdés
[link]
2014. okt. 13. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Én 2 éve vettem egy jó állapotú '97-est 260.000.-ért, és mostanában néztem, hogy simán esett egy 100-ast az ára. Szóval én nem adnék egy 12 éves Swiftért félmilliót (+ átírás, "kötelező" szerviz).

Olcsóbban is találsz jó állapotút.

2014. okt. 13. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért már Puntót is kaphatsz vagy Thaliát.

Az azért mégis csak jobb autó.

Ebben még szervó sincs, el. ablakot se látok

2014. okt. 13. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nehogy már egy Punto vagy Thalia jobb legyen egy Swift-nél. Ugyanaz a kategória, ugyanazt tudják.

Szerintem se ér meg már ennyit. Ha ennyiért fel merte rakni, akkor nagyon megkímélt állapotban kell lennie. Meg kell nézni élőben, pofátlanul ajánlani 400-at érte, ha pedig annyiért nem adják oda, keresni kell tovább. Ez pont az a típus, amiből annyi van eladó, mint égen a csillag, szóval egy percig sem kell bánni, ha nem veszed meg.

2014. okt. 13. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Többet ér a punto meg a thalia mert azok többségében van szervó, kp zár, el. ablak, kényelmesebb, szebb.

Thaliában pl alapfelszereltség szinte a színezett lökhárító, kp. zár, el. ablak, légzsák, szervó, de még elég sokban ködlámpa is van és a klímás se sokkal drágább.

2014. okt. 13. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindez megtalálható a Swift-ben is, csak olyat kell keresni. Mint mondtam, választék van bőven. A 2000 utániakat kell nézni.

Hogy kényelmesebbek, azt elismerem. Hogy szebb-e, hát... ezeknél szerintem ez nem szempont.

2014. okt. 13. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!