Szerintem nem.
Én 2 éve vettem egy jó állapotú '97-est 260.000.-ért, és mostanában néztem, hogy simán esett egy 100-ast az ára. Szóval én nem adnék egy 12 éves Swiftért félmilliót (+ átírás, "kötelező" szerviz).
Olcsóbban is találsz jó állapotút.
Ennyi pénzért már Puntót is kaphatsz vagy Thaliát.
Az azért mégis csak jobb autó.
Ebben még szervó sincs, el. ablakot se látok
Nehogy már egy Punto vagy Thalia jobb legyen egy Swift-nél. Ugyanaz a kategória, ugyanazt tudják.
Szerintem se ér meg már ennyit. Ha ennyiért fel merte rakni, akkor nagyon megkímélt állapotban kell lennie. Meg kell nézni élőben, pofátlanul ajánlani 400-at érte, ha pedig annyiért nem adják oda, keresni kell tovább. Ez pont az a típus, amiből annyi van eladó, mint égen a csillag, szóval egy percig sem kell bánni, ha nem veszed meg.
Többet ér a punto meg a thalia mert azok többségében van szervó, kp zár, el. ablak, kényelmesebb, szebb.
Thaliában pl alapfelszereltség szinte a színezett lökhárító, kp. zár, el. ablak, légzsák, szervó, de még elég sokban ködlámpa is van és a klímás se sokkal drágább.
Mindez megtalálható a Swift-ben is, csak olyat kell keresni. Mint mondtam, választék van bőven. A 2000 utániakat kell nézni.
Hogy kényelmesebbek, azt elismerem. Hogy szebb-e, hát... ezeknél szerintem ez nem szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!