Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri megnézni ezt az autót,...

Megéri megnézni ezt az autót, nem gyanúsan olcsó?

Figyelt kérdés
[link]
2014. okt. 12. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha azt nézzük hogy kereskedő árulja és egyébként nem drága akkor valószínűleg még olcsóbban szerezte és az már gyanús lehet mert ha valakinek jó az autója akkor nem adja mélyen áron alul.

Sztem 350.000ért szerezhette a kereskedő.

sztem 400ért el lehet hozni és akkor vmi haszna is van neki

2014. okt. 12. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Olcsó? Egy 15 éves bevásárlókocsiért közel fél milla?

Kapjunk már a fejünkhöz..

2014. okt. 12. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
15 éves poloért még 650-et is elkérnek...
2014. okt. 12. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem drága. Kapott egy polírt, de nem fog sokáig így csillogni, hacsak nem polírozgatod. Oda kell figyelni, de egész jó lehet, ha azt nézzük, hogy a kereskedő sokat nem javítgatta. Szerintem ez egy áron alul beszámított autó, csak a tulaj nem akart bajlódni az eladással (én sem foglalkoznék vele, mert lehet hogy 100ezerrel többet kapnék érte, de benne van, hogy 1 év után 350-ért adnám el). Nézd meg, vigyél egy hozzá értő embert, abból baj nem lehet. A többit meg ott eldöntöd
2014. okt. 12. 12:18
 5/6 Dörmögő ***** válasza:
Szerintem ez az ár egy 206-osért egyáltalán nem olcsó. Ennyi pénzért ennél jobb kocsit is kapni, például olyat minek nem híresen szar a hátsó futóműve.
2014. okt. 12. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:

1.1 es 14 éves pug.

kb ennyi ért.

ha jó állapotban van, akkor vehető, vihető

2014. okt. 12. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!