Opel Astra G classic 1.4 twinport caravan. Mi lehet a baja? Kinek milyen tapasztalatai vannak vele?
ez a kocsi egy céges, városi autónak készült, és szerintem teljesíti is a kötelességét
most el lehet azon vitatkozni, hogy minden műanyag, de elvégzi a feladatát, nem? akkor meg?
ezt meg kell érteni, ha nem megy járj bkv-val, vagy a saját autóddal
lehet szarozni. én inkább örülnék ha egy ilyen "szarom" lenne.... és válogasd meg a szavaidat légyszíves.
"de szerintem nem normális, hogy egy autót 3-5ezer között kelljen pörgetni, csak hogy úgy menyjen mint a többi."
Nem akarok nagy titkot elárulni, de egy benzines autó általában 3000 - 4000 között adja le a max nyomatékot. A LE-t meg még fentebbi tartományban. Sok autód volt, de ezek szerint még a váltóval sem vagy tisztába :)
Haveromnak van egy VTI Honda Civicje, az 6000 fölött indul meg, egészen 8500-ig ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!