Seat Leon gyenge 1.4es motorral?
Sok helyen olvastam, meg autószerelőtől is hallottam, hogy ugyan azaz alváza, mint a Golf 4-esnek. Meg nagyjából sok mindenben megegyezik vele. A Golf 4-ről meg azt hallottam, hogy az 1.4-es motorral gyenge.
Igaz ez akkor a Seat Leon-ra is? Az is gyenge 1.4es motorral? (mit értünk itt igazából azon, hogy "gyenge"?)
Nekem volt Seat Leon-om pont az általad említett 1.4-es 75 lóerős motorral.
Valóban az autó egy az egyben egy 4-es Golf csak minőségibb beltérrel. Az autó kívül-belül nagyon rendben van, csak ajánlani tudom.
Az 1.4-es motor pedig iszonyat vérszegény hozzá.
Kb 1200 kiló az autó, nagyon megszenved vele a motor.
Különösen vicces, hogy baromira sportos a formája közben pedig szinte minden autó legyorsulja.
Én sportosan vezetek ezáltal eléggé pörgettem a motorját, így végülis azt értem el, hogy a kis motor ellenére, majdnem 8-9 de olykor 10 literes fogyasztást is produkáltam vele.
Ha ilyet szeretnél venni, mindenképpen erősebb motorral keress. Legalább 1.6-os benzinest vagy 1.9TDI-t.
Mindenhol gyenge, számoljon más is utánna, hogy az 1200kg hoz a 75 le mennyi kg/LE arány..
Egyszerübben: régi Swift 1.0 jobban megy nála.
Szerintem ezzel mindent elmondtam.
1.6 benzin alatt felejtős a Leon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!