Négyen megyünk majd a nyáron nyaralni Horvátországba (615km) és egyelőre nem tudjuk, hogy a haver kocsijával (Golf) vagy az enyémmel (Carisma) menjünk e.
VW Golf III kombi 1.9 TDI 90LE előnyei: pályán 1 literrel kevesebbet fogyaszt, jobban pakolható csomagtartó.
Mitsubishi Carisma 1.8 GDI 125LE (benzin) előnyei: nagyobb, kényelmesebb, erősebb, gyorsabb (haver szerint a Golf utazó sebessége 100km/h).
Golf 1.9 TDI. Ezek a motorok 100 jobbak mint a mitsubishi-é. Lehet hogy félúton a mitsu feladja,de a golfnak az 1.9 TDI motorja kivisz a világból. Ugyan ezt a motort rakták az AUDI A4,Seat Cordoba,leon,és a Skoda Octáviákba,szerintem nem véletlen.
2015. jan. 26. 11:17
2/21 anonim válasza:
Én mindig a sajátommal mennék (megyek ;) )
2015. jan. 26. 11:29
3/21 anonim válasza:
erre a kérdésre normális választ nem fogsz kapni,mivel megemlítetted a tabu témát,hogy 1.9 Tdi........innentől kezdve(mint ahogy az első hozzászólon is látszik)a dízelhuszárok,majd megmondják a frankót,hogy minden más szar,de az egykilenc,na az...az levisz a térképről......
Egyébként én azzal mennék amelyik kibírja az utat,és nem térdel le valahol útközben....(mondjuk ez meg egy olyan dolog,hogy bármi beüthet....)de hát csak látjátok,melyik a jobb állapotú,mert elhiszem hogy a tdi kevesebbet eszik,de egy autó nem csak egy motorból áll.....
2015. jan. 26. 12:01
4/21 anonim válasza:
Azzal amelyik kényelmes és sok csomag elfér benne.
2015. jan. 26. 12:19
5/21 Wadmalac válasza:
Nos, ha mindkettő megbízható műszaki állapotban van, akkor (feltéve, hogy Zadar körül 40 fok árnyékban esetén dugóban fogtok araszolni 10%-os emelkedőn órákat) én inkább a dízelre szavaznék, az jobban bírja a túl magas környezeti hőmérsékletet.
2015. jan. 26. 12:25
6/21 szántóvető válasza:
"mitsu előnyei: nagyobb, kényelmesebb"-hát nem a kényelemre törekszik az ember a mindennapi életben?probléma megoldva :)
2015. jan. 26. 12:39
7/21 anonim válasza:
Ha mind a 2 megbízható (tökéletes műszaki állapotban van - el lehet vele indulni egy ilyen hosszú útra) akkor azzal, amelyiknek nagyobb a csomagtartója. Egy nyaralás alkalmával ez is fontos szempont!
2015. jan. 26. 15:15
8/21 anonim válasza:
Én a Mitsuval mennék, még ha kicsit kisebb a csomagtartója, akkor is.A haverodnak igaza volt, a 90 lovas TDI nem szereti, ha 130-140-es tempóval parkettázzák többszáz km-en keresztül.Négyen bőven elférnétek a Golfban is, de szerintem ezt te is tudod.Egyébként autópályatempónál nem biztos, hogy kevesebbet eszik a Golf, a haverodat pedig teljesen meg lehet érteni, hogy azt mondta, 100 az utazó, ez inkább 120, de 600 km-rt úgyse bírtok ki, hogy ne a megengedett maxxal menjetek.
2015. jan. 26. 16:36
9/21 anonim válasza:
Aaahh, ha van saját autóm, akkor nem kérnék semmi havertól autót. Például nekem lenne kitől kölcsönkérni egy Porsche Panamerát, hogy azzal menjek, mert nekem "csak" egy Audi A6 van. De inkább megyek a sajátommal, akkor is, ha csak egy Matizom lenne.
2015. jan. 26. 16:38
10/21 anonim válasza:
utolsó,köszönjük a rendkívül értelmes hozzászólást......nem tudom honnan halucináltad,de kérdésben szó sem volt kölcsönkérésről.......de akkor te menjél egy matizzal,vagy inkább gyalog...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!