Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 750-1000 cm3-s gyorsasági...

Bary79 kérdése:

Egy 750-1000 cm3-s gyorsasági motort max. Mennyi km-rel érdemes megvenni, hogy ne legyen szívás vele?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kilóméter, hanem haszálatfüggő. 10ezer alatt is szét lehet hajtani.
2010. febr. 8. 15:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Miből tudom meg, hogy szét van-e hajtva vagy sem? Egy próbakörön mit érdemes figyelni?
2010. febr. 8. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem tavaly volt 600as Gsx-r em, 50ezer km-rel de aztán el kellett adnom,mert kellett a pénz. Semmi hibája nem volt.

Gondolom volt már motorod, ha ekkorát akarsz venni. Ha mész nézni, akkor figyelj rá hogy teljesen hideg legyen a moci, ne legyen előre bemelegítve mire odaérsz. Szal hidegindítás. Meghallgatod a hangját, hogy nem e csörög... bár az már régen rossz:) megnézed h nem e füstöl kéket, feketét:D... nekem még soha nem volt gond a motorjaimmal, pedig volt pár.. én mindig jól utánanézek a típusnak, akár hetekig olvasgatok róla véleményeket, cikkeket.. szerintem az is egy szempont, hogy milyen háztól veszed a gépet, ha szép takaros ház, akkor lehet hogy a motorra is vigyáztak. Ez nálam eddig mindig bejött.

2010. febr. 8. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Amiket a kedves előző hozzászóló írt teljesen igaz. Annyival kiegészíteném, hogy mikor mész vigyél magaddal egy szerelőt.Ez a legbiztosabb módszer. Ha ez nem megoldható, akkor tényleg figyelj a füstökre, menj vele egy jó hosszú próbakört és mutasd meg a motornak a "szélsőségeket" hogy hogyan reagál. Ami nagyon fontos szerintem, hogy a motor kopottságát megállapítsd. Ezt úgy tudod megtenni, hogy motorfék üzemben hallgatózol. Ha csörgést-zörgést hallasz, az azt jelenti hogy kopott a motor és a dugattyú verődik a henger falának. És ami mindent elárul a motorral való bánásról az a gumi és a fék. Ha ezeket nem tartotta rendbe a tulaj, akkor valószínűleg mást sem.

Egy szerelő

2010. febr. 8. 18:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. febr. 8. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!