Melyik kocsi legyen?
Kocsit szeretnék venni de nemtudom milyen legyen. A lényeg AZ amit nézek, hogy ne-igen keljen szervízbe vinnem. Amelyekre gondoltam:
-mazada mx-3 1.8i
-Toyota Celica a régebbi kôrlámpás
-Alfa Romeo 147.
Hát ha a szervízt szeretnéd elkerülni akkor én kerülném az Alfa motorokat. Hirhedten szeretnek csapágyasak lenni, mármint a benzinesek. Az 1.9 JTDről lehet jókat hallani, de gondolom te benzinbe gondolkozol :)
A maradék kettő közül én inkább a Celicát választanám mivel az mx-3-at nem igazán ismerem, de véleményem szerint a Celicába nagyobb a hely és megbízhatóak. :) Meg én Toyota fan/tulajdonos :)
Meg vannak bolondulva a mostani új jogsis fiatalok, mindegyiknek sportgép kell. Sok lenne az a Celica egy fiatalnak és kezdőnek.
Szervizbe biztos, hogy vinni kell még a megbízhatóbbakat is, ezek már nem új autók.
Én is turbo benzint akarok, de jelenleg sokat megyek, úgyhogy második kocsinak jön majd csak.
Astra G Coupe?
Tényleg? Azért mert 20 éves sokat kell hordozni szervízbe? Hát nem hiszem. Ha egy autó megvan csinálva úgy ahogy kell nem pedig csak gányolva van akkor azzal nincs gond.
35 éves autóm van, reggel kimegyek a garázsba elfordítom a kulcsot rá a szivatót és már indul is. Megcsinálom a kötelező szervízeket: Gyertya, olaj+szűrő, benzinszűrő, légszűrő, váltóolaj és kész. Max 1 óra alatt megvan a nagyszervíz:) Igen valóban a hátránya a karosszéria amit sajnos megesz az idő vasfoga:)
Szerintem minél újabb egy autó annál többet kell szervízbe járni.
Az Alfa legalább szép.
A másik kettőben meg elhányod magad olyan a belseje. És mindennap azt fogod látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!