Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Swift bírja a driftet?

A Swift bírja a driftet?

Figyelt kérdés
Nem arra a driftre gondolok, amit hátsókerekes autókkal művelnek, hanem pl. ilyenre: https://www.youtube.com/watch?v=08Z-RC4KL5Y . MK4 Swiftem van, az biztos jobban bírja a gyűrődést mint a régi Swift, pedig ahogyan a videón látható, hihetetlenül jól bírja.
2015. jan. 20. 19:36
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
De mért akarsz egy jó kis suzukit rommátörni(ha csak a Ferihegyi leszállópályán akarsz kezdeni)? Nem mintha rám tartozna de én sajnálnám..
2015. jan. 24. 23:06
 32/41 A kérdező kommentje:
Miért törném rommá. Ha fokozatosan és óvatosan halad az ember ritkán történik baj. A futóműve pedig állítólag nagyon jól bírja, ezt egy szerelő is mondta nekem, a motornak sem fog jelentősen ártani ha nem pörgetem 5 ezer felé.
2015. jan. 24. 23:10
 33/41 anonim ***** válasza:
Úgy telibe fogsz durrantani egy fát .. Hidd el én is elkezdtem állatkodni (pedig nekem már nem az volt az első) és úgy kicsaptam vele egy fát (szerencsére nem olyan fastagot) hogy kitört és a kocsi oldala meg behorpadt.
2015. jan. 25. 09:46
 34/41 A kérdező kommentje:
Hát nálunk a parkolóban elég sok hely van szerencsére. Bár egy oszlop kidöntésnek már voltam tanúja. Télen a sötétben arra jártam haverommal, és egy első kerekes peugeot ott "driftelt", vagy csúszkált, kézizett, ebből már ne legyen vita. Néztük a kocsit, kimegy a parkolóból, mi tovább álltunk. Hát nem az volt a terve hogy elmegy, hanem csak lendületet akart szerezni hogy beszáguldjon a parkolóba. Egyszer csak egy hatalmas csattanást hallottunk. Télen, hóba, ami alatt jég is lehet, ez az ember egy 90°-os szűk kanyart akart bevenni legalább 30-al, vagy lehet volt ez sokkal több is (nem tudom hogy egy közlekedési tábla kicsapásához milyen sebesség kell). A táblát rendesen kifordította. Az autó kis túlzással szinte egyenesen ment a kanyarhoz képest. Balos kanyar volt, talán ha jobbra kormányoz és elengedi a gázt van esélye kikerülni a táblát, és csak a járdára szalad fel, a járdán viszont nincs padka szóval nem történt volna semmi sem, csak le kellett volna mondania a kanyar bevételéről. Mondjuk ehhez a manőverhez villámreflex kellett volna. Ha az autó 36 km/h-vak ment, 10 métert tesz egy másodperc alatt, és olyan 2-3 méterre volt az út szélétől a tábla, jó esetben 0,3 másodperce lett volna reagálni. Ezt a példát csak azért írtam, mert egy autót mindenhol összelehet törni. Bár utolsó neked nem tudom milyen szituációd volt. Ezért fogok az elején nagyon óvatos lenni, azután pedig még óvatosabb.
2015. jan. 25. 10:58
 35/41 A kérdező kommentje:
33.-as: Egyébként mekkora kár keletkezett az autóban? Milyen kocsival történt az eset?
2015. jan. 25. 11:36
 36/41 anonim ***** válasza:
1.4es opel astra G jobb hátsó része behorpadt és a hátsó lámpák kitörtek. Ez kihatott a hátsó lökhárítóra is ami szintén csere és a tanksapkája is ott volt szóval vigyázni kell. Természetesen a könnyűfém felni ment a kukába
2015. jan. 25. 12:06
 37/41 anonim ***** válasza:
Suzuki mindent kibír.
2015. febr. 4. 21:21
 38/41 anonim ***** válasza:
Suzuki sx4 gépjárművünk van. 2x volt kuplungcsere és a kézifék használhatatlan a sok állatkodás miatt
2015. febr. 5. 17:37
 39/41 anonim válasza:

#16 igazad van , Olivér egy szar fos . Ja várjál, nem

[link]

2016. dec. 12. 19:52
 40/41 anonim ***** válasza:

#39: (mondjuk én a #19-es vagyok, nem a #16-os)

De az. Mi itt még mindig driftről és nem kézifékes csúsztatásról beszéltünk.

Amon Oliver a mai napig nem tud driftelni.

(Tisztázzuk a képzavart; Drift: Hátsókerekes autó, legalább 10°-os szög, és a kéziféknek még csak a közelében sem járhat a kéz!)

2016. dec. 13. 02:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!