Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Swift bírja a driftet?

A Swift bírja a driftet?

Figyelt kérdés
Nem arra a driftre gondolok, amit hátsókerekes autókkal művelnek, hanem pl. ilyenre: https://www.youtube.com/watch?v=08Z-RC4KL5Y . MK4 Swiftem van, az biztos jobban bírja a gyűrődést mint a régi Swift, pedig ahogyan a videón látható, hihetetlenül jól bírja.
2015. jan. 20. 19:36
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
37%
Ne akarj már Ken Block lenni egy szaros Swifttel :D
2015. jan. 20. 19:37
 2/41 A kérdező kommentje:

A csicskák takarodjanak innen!

Nem rögtön e36 BMW-vel kell kezdeni.

2015. jan. 20. 19:39
 3/41 szántóvető ***** válasza:
vizes aszfalton bírnia kell,az kevésbé terheli a futóművet.a murvát vagy földutat biztos nem bírná sokáig.
2015. jan. 20. 19:57
 4/41 A kérdező kommentje:

Értem, köszi!

Elnézést a stílusért, csak már elegem van hogy elküldik az embert melegebb éghajlatra ha nem több milliós célautója van... Talán az átlagos szériaautókkal tilos szórakozni??

2015. jan. 20. 20:01
 5/41 anonim ***** válasza:

Ha driftelni akarsz jobb lenne egy E36.

Elsőkerekes autóval nem a legjobb, de próbálkozni lehet.

Ja és csak akkor kezdd el ha nem baj ha odavágod valamihez.

2015. jan. 20. 20:10
 6/41 A kérdező kommentje:
Értem én hogy jobb a hátsókerekes. De most ez a kocsi van! Motorikusan tökéletes, olcsón fenntartható, és szerintem elég strapabíró is. Ha vennék egy hátsókerekes az autót akkor ott van az adó, lehet átvernek, és az is lehet hogy nem fog bejönni ez a sport. Beleszeretnék kóstolni és azért szerintem fölösleges 1-2 milliót kidobni.
2015. jan. 20. 20:19
 7/41 anonim ***** válasza:
Igazából erre lett kitalálva ez az autó, csak mindenki titkolja valamiért.
2015. jan. 20. 20:32
 8/41 anonim ***** válasza:
Driftelni akarsz vagy csak csúszkálni. Elsőkerekes autóval maximum az ellenkormányzás mértékét tudod gyakorolni.
2015. jan. 20. 20:44
 9/41 anonim ***** válasza:

Kérdező,minősíthetetlen a stílusod,főleg hogy akit leugatsz mindegyiknek igaza van!A drift nem az hogy az elsőkeres autónál hónaljig cibáljuk a kézit!Persze lehet így szórakozni,de azt NEM driftnek hívják!!Majd olvasgass egy kicsit a témában azt akkor ugass ilyen stílusban!Mert egy drift autó vagy hátul kapar,vagy mindenhol,de sosem elöl!!

De próbálok írni egy példát hogy hátha rájönnél magad is hogy mekkora kóró vagy,mert én meg stunt motoros akarok lenni,egy simson jó lesz kezdésnek?

2015. jan. 20. 20:44
 10/41 A kérdező kommentje:
9.-es: na meséld el nekem mit írnál a drift helyére, hogyan fogalmaznád meg hogy mindenki egyből rájöjjön mire gondolok? He?? Te fogyatékos...
2015. jan. 20. 20:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!