Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a peugeot...

Mi a véleményetek a peugeot 206ról? Jó kocsinak számít?

Figyelt kérdés
vagy eszembe jutott még az opel corsa C. Nem szeretnék túl nagy kocsit. Ha van más típusban ötletetek azt is szívesen fogadom. Köszi előre :)
2010. febr. 7. 19:39
1 2 3
 11/25 lodarazs ***** válasza:

Ez jó. Ha elromlik, akkor szakszervíz? Minden autónál így kéne hogy legyen. Lehet, hogy cserélő műhely, de legalább tudják, hogy mit kell cserélni. Jöhettek azzal hogy így drága meg úgy, ha viszed az anyagot sokszor OLCSÓBB mint a maszek.

Az F betűs témát is el kéne már felejteni! A 206 semmivel sem rosszabb, mint pl. a corsa. Japán autó a legmegbízhatóbb.

Elektronikai hibák pedig bármely autónál előfordulhatnak.

2010. febr. 7. 20:55
 12/25 anonim ***** válasza:

(milyen szerencse hogy most hívnak vissza eddig 4 millió toyotát)

A japán autó egy dekával sem jobb az európainál.

2010. febr. 7. 21:08
 13/25 anonim válasza:
nem hiném hogy bajod lenne a 206-tal föleg elektronikai szempontbo mivel nem sok minden van benne.nekem 607 volt 3évig utána elopták:(az elején nagyon sokat bkellet rákölteni de utána meg hálálta.
2010. febr. 7. 21:13
 14/25 anonim ***** válasza:

A 206 nem rossz autó, oda kell figyelni, mint minden más autónál, és egy jó állapotút kell kifogni és nem lesz baj.

off: Le kéne szokni arról, hogy az f betűs autókat szidják azok, kik talán egész életükben egyetlen autóban ültek, nem is ismerik az adott típust, ami oly nagy szeretettel szidnak, lehet, hogy van rossz tapasztalatuk, mert kifogtak egy széthajtott verdát, de nem kell általánosítani.

Arról meg, hogy mennyi bele az alkatrész ne is beszéljünk, a Fordokhoz olcsón lehet szerezni alkatrészt, és lehet őket szerelni, csak mint, mindenhez érteni kell hozzá.

Még annyit hogy valaki írta, hogy PSA konszernhez tartozik a Ford, ez nem igaz!

Psa konszern: citroen/peugeot

Annyi a kapcsolat, hogy 2005 körül közös diesel motor fejlesztésbe kezdtek, aminek az eredménye pl. a citroen jumperben található 2,2-es diesel egy része, de nem mondható, hogy ford motor van benne.

2010. febr. 7. 21:22
 15/25 anonim ***** válasza:

az 1.6os az 2.0 és a 2.2es dízel az utolsó csavarig ugyan az.

Másmilyen matricát tesznek rá oszt szoszi

Miért fáj ez neked ennyire?:D

2010. febr. 7. 21:26
 16/25 anonim ***** válasza:
21:08asnak. A japán autóból csak azokkal van baj, amikben AMERIKAI gázpedál van, szal nem is a japánok hibája, mégis ők vannak most miatta sz@rban...
2010. febr. 7. 21:44
 17/25 anonim ***** válasza:

ugyan ezt mondják az alfások. Hogy NÉMET elektronika van benne és az romlik el.

Nos azt üzenném neked amit a Bosh üzent az alfásoknak.

"sz@rt rendeltél olcsón, hát ne csodálkozz ha olcsósz@rt is kapsz"

2010. febr. 7. 21:46
 18/25 anonim ***** válasza:

ezzel arra próbáltam rávilágítani hogy a kis haszonhajhászó rizszabálókat az ÉG világon senki sem kényszerítette arra, hogy azt a gázpedált vegyék meg.

Amúgy meg a SZŐNYEGBE is beakadt a gázpedál, ami szintén azért volt mert RÖVID volt a szőnyeg. Talán nem kisajnálták belőle az anyagot??

2010. febr. 7. 21:48
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekem az van, ne vegyél. Tényleg szar az elektronikája, és ezek a drága franciák úgy rakták össze, hogy minden mindennel összefügg. Ha tehát elromlik egy 5 ezres alkatrész, akkor tuti, hogy 35 a csere, mert minden szarral össze van kötve az az egy,és a többit is cserélni kell.

Nekem most pl. az index kapcsolóm szarakszik, ami egyébként 10 ezer lenne, de mivel össze van kötve a légzsákszíjjal, meg még kb. 10 dologgal, ezért csak egyben tudom cserélni, ami 60 ezer forint.

2010. febr. 8. 10:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Amit viszont szeretek benne, hogy jól fogyaszt nagyon. Nekem 1,4-es HDI-s van, és városon kívül 4,5 litert fogyaszt.
2010. febr. 8. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!