Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudhatom meg hogy a...

Honnan tudhatom meg hogy a kocsimba van-e ABS?

Figyelt kérdés

A gond ott van hogy ebbe a kocsiba az elején nem volt ABS, aztán egy év múlva már alapfelszereltség volt... Én használtan vettem, de nem figyeltem erre. Hogy tudnám letesztelni hogy van-e benne?

Rásatuzzak és figyeljem hogy blokkolnak-e a kerekek, vagy van erre valami más módszer is?!

2010. febr. 7. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az abs akkor működik ha a kocsi mozog de a kerekek megállnak, nagyon csúszós úton nem is kell nagyon nyomnod a féket ahhoz hogy a kerekek megcsússzanak, abs-es autónál rögtön elkezd remegni a pedál.
2010. febr. 8. 06:12
 12/13 A kérdező kommentje:

Hát próbálgattam semmi ilyet nem tapasztaltam stabilan fékezett :/

Akkor ezek szerint nincs ABS-em :) Akkor az a lámpa valami fékrásegítő ahogy tippeltem :S

2010. febr. 8. 22:16
 13/13 anonim válasza:
Az a kis jel ami úgy néz ki mint a "csúszós út" tábla az a ARS ami a kipörgésgátlót jelenti.
2010. máj. 20. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!