Honnan tudhatom, hogy mekkora nyomás kell az autóm gumijába?
Figyelt kérdés
Honda civic 1995 1600 ccm benzin.
Tudna valaki segíteni aki esetleg tudja?Vagy hol tudok utána nézni?2 bar nyomás van jelenleg a gumiabroncsokban.
2011. szept. 22. 20:03
3/8 anonim válasza:
gépkönyv/kesztűtartó/tanksapka/ajtókeret
4/8 anonim válasza:
Nekem a(hogyis mondjam)ajtókeretnél van,ahol a zár van,oda van ragasztva egy gyári biléta és rajta van,hogy mennyi kell bele.
5/8 anonim válasza:
általában 2 bar-t tesznek bele a szervzben ha cserés mondjuk a belső vagy le kell eresztetni utána 2,4 bar-ra fújják fel :)
7/8 A kérdező kommentje:
A kocsi ajtaján lent találtam egy ábrát, lefényképeztem.Elvileg az első gumikban 2.2, a hátsókban 2.1 bar nyomás kell, most meg 2 bar van mindegyikben.
2011. szept. 23. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!