Csiby009 kérdése:
Honnan tudhatom, hogy rossz a LAMBDA szondám?
Figyelt kérdés
A műszerfalon nem jelez vissza, de mondták,hogy attól még rosszul keveri a dolgokat ugye. ezt hogy derítem ki..2011. aug. 23. 16:06
1/3 anonim válasza:
Elviszed több szervizbe. Én anno egy részecskeszűrős superbvel szenvedtem. Elvittem 1 szerelőhöz, az azt mondta,folyadék kell bele. Kb 100e... Felhivtam egy másikat,az azt mondta, hogy részecskeszűrőcsere kell, kb 400ezer. Elvittem egy másik szerelőhöz, 27e ftért szondát cseréltek benne. Azóta is jó(20e km)
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából,nekem a fogyasztásom cseszekszik,és ezt kell állítólag ki küszöbölni..
2011. aug. 23. 16:41
3/3 anonim válasza:
Ha rossz akkor rossz a kipufogó károsanyag kibocsátása. Vidd el simán kiméretni a kipufogót, és ha nagyon rosszak az értékek, akkor gyanakodhatsz a lambda szondára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!