Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Városba kis fogyasztású...

Városba kis fogyasztású használt autót 4-500 ezerért?

Figyelt kérdés

Megbízható, benzinest keresek munkába járáshoz, napi 20 km. 190cm körül vagyok,így túl kicsi autók (pl. Matiz) kilőve.

Mit ajánlanátok Swiften kívül, ami 6-7 liter körül fogyaszt városban?

2015. jan. 19. 17:48
 1/9 Katolikus plébános ***** válasza:
50%
Múlt évbe vettem egy Fiestát 4. generációsat 100.000 forintért eddig átírással müszakival együtt 70.000 et költöttem rá,napi használatban van és még mindig nem adja meg magát,pedig nyuzom rendesen vagy 300 ezer körüli kilóméter van benne és még él, szóval elfogult vagyok Ford Fiesta. Van neki űlésmagasság álítója ami engedi dönteni a ülést szóval még el is férsz benne. Nekem megérte. És 5.5-öt fogyaszt úgy,hogy tökéletes kis járgány és nagyon igénytelen pont mint a Suzukim.
2015. jan. 19. 18:17
 2/9 A kérdező kommentje:
és melyik motorral vetted? Ha jól látom, van 1,25 és 1.3 is belőle
2015. jan. 19. 18:26
 3/9 Katolikus plébános ***** válasza:
46%
1.25 6-7-et fogyaszt ebben 1.3-as motor van.
2015. jan. 19. 19:19
 4/9 Katolikus plébános ***** válasza:
23%

Egy tanács,amit én is megfogadtam mivel több pofáraesésem volt.

Amikor elhatároztam,hogy veszek egy kis cuccot a Suzy mellé minden nap minden 3. órában megnéztem a kínálatot,feltette a gépet a srác egyből felhívtam kértem a számlaszámát átutaltam a felét,a árnak javaslom ezt csináld te is ha nem szeretnéd a orrod elöl vinnék el életed gépét :) .

2015. jan. 19. 19:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Amiket még néztem: Fiat Punto 2, Citroen Saxo/Xsara, Astra G, Peugeot 206/306, Renault Megane/Clio 2.

Melyik ezek közül a legjobb?

2015. jan. 22. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Astra g
2015. jan. 22. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Corsából már elé jót kapsz ennyiért.
2015. jan. 22. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:

4es, lesz majd neked pofára esés máskor is, ha legközelebb is csak képek alapján utalsz előre.

b-corsa, f-astra, 1.0swift, amikből ebben az árkategóriában normális állapotúak vannak.

2015. jan. 22. 19:53
 9/9 Katolikus plébános ***** válasza:

Nem lesz pofára esés mert többet szerintem nem kell autót vennem,amúgy is 100 ezerért a hülyének is megérte nem,hogy nekem.

Francia gépektől elhatárolódok de egy jó kis Saxo mindig feldobja a napom,a Punto sajna elég gyenge,mármint a kaszni. Astra,hát az viszi a prímet,de nem szabad rohadni az a lényeg,a motort lehet bütykölni a kasznit kevésbé.....

2015. jan. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!