Városba kis fogyasztású használt autót 4-500 ezerért?
Megbízható, benzinest keresek munkába járáshoz, napi 20 km. 190cm körül vagyok,így túl kicsi autók (pl. Matiz) kilőve.
Mit ajánlanátok Swiften kívül, ami 6-7 liter körül fogyaszt városban?
Egy tanács,amit én is megfogadtam mivel több pofáraesésem volt.
Amikor elhatároztam,hogy veszek egy kis cuccot a Suzy mellé minden nap minden 3. órában megnéztem a kínálatot,feltette a gépet a srác egyből felhívtam kértem a számlaszámát átutaltam a felét,a árnak javaslom ezt csináld te is ha nem szeretnéd a orrod elöl vinnék el életed gépét :) .
Amiket még néztem: Fiat Punto 2, Citroen Saxo/Xsara, Astra G, Peugeot 206/306, Renault Megane/Clio 2.
Melyik ezek közül a legjobb?
4es, lesz majd neked pofára esés máskor is, ha legközelebb is csak képek alapján utalsz előre.
b-corsa, f-astra, 1.0swift, amikből ebben az árkategóriában normális állapotúak vannak.
Nem lesz pofára esés mert többet szerintem nem kell autót vennem,amúgy is 100 ezerért a hülyének is megérte nem,hogy nekem.
Francia gépektől elhatárolódok de egy jó kis Saxo mindig feldobja a napom,a Punto sajna elég gyenge,mármint a kaszni. Astra,hát az viszi a prímet,de nem szabad rohadni az a lényeg,a motort lehet bütykölni a kasznit kevésbé.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!