Opel Astra Classic,2001-es Lehet hozzá kapni LED-es égőt?
Köszi az eddigi válaszokat!
Konkrétan a belsö, és csomagtér világításra gondoltam, illetve a tompított, és távolsági izzókra, mert azok sokat gyengültek, sárgultak az utóbbi idöben
Értem. Köszi a tanácsokat, ezt fogom tenni!
Zöld kéz mindenkinek!
Ha a belső tér világítást cserélnéd LED-re azt nyugodtan megteheted így erősebb a fénye, de első lámpáknál akár tompított akár menetfényre akarod cserélni, felejtsd el mert oké erős a LED fénye és alig eszik valamit, de nagyon gyenge a fénytávolsága ilyen téren. Haverom egyszer kísérletezgetett ilyennel és sötétbe a LED kb életveszélyes volt alig láttunk valamit szóval felejtős, én mondom.
A belső tér világításra esetleg a műszerfal világításra jók ezek ha a hagyományos színt másra cserélnéd hogy ne legyen unalmas. De a kötelező világításokra, első lámpák, hátsó lámpák, inkább minőségibb izzót vegyél, azok elég tartósak így 5 évig nem lesz vele gondod, legalább is nem szabadna. Meg az izzók, szoktak gyengülni az idő alatt és sárgásabban világítani meg ugye a lámpa búrák belül koszolódhatnak is, ezeket időnként nem árt kitakarítani normálisan, mert hiába vannak jól szigetelve, por és kisebb mikroszennyeződések ellen teljes védelem nincs!
Ha ennyire spórolni akarsz a fogyasztásokkal inkább a belső világításokba avatkozz bele mint a külsőkbe, hidd el ez neked is jobb lesz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!