Szerintetek érdemes megvenni egy Opel Astra F sedan 1,4i classic,2001 es autót?
Figyelt kérdés
Mire kell odafigyelni egy ilyen autó megvásárlásánál milyen hibák szoktak lenni?Amúgy rozsdamentes a karosszéria és 220.000 km van benne.Sok ismerősnek van Astrája és nem panaszkodnak rá a fogyasztása is jó állítólag és az alkatrészek se drágák.2014. febr. 25. 21:36
1/8 anonim válasza:
Nem rossz autó, a futás is reális.
De arra figyelj hogy lehet kívülről nem látszik a rozsda attól még az alváza simán rohadhat. Ha egy kis rozsdafolt megjelenik a karosszérián akkor a festék alatt már rég rohad. Menj el megnézni, képekről, eladó leírásából nem fog kiderülni.
2/8 anonim válasza:
Azok nagyon szeretnek rohadni, nézz alá rendesen. Amúgy nem rossz autó, de az 1.4-es hátramenetben éri el a végsebességét, olyan sovány az a motor bele.
3/8 anonim válasza:
az 1.4 volt 60le (kozponti injektoros), 82le (hengerenkenti injektoros) es 16v 90le . mind boven eleg arra hogy az ember A-bol B-be eljusson, olcso hozza az alkatresz es megbizhato autok. rozsda, tetokarpit szakadas, stabilizator rud, a hiba ami soknal elojon
4/8 anonim válasza:
Nekem is astrám van csak ferde hátú semmi baja egyben van nagyon ami nem csoda 75.000km-el vettem 1.5 éve amit kellet cseréltem olaj,olaj szürö ,lég szürö és tényleg olcsó fenn tartani,és az alkatrész sem vészes szerintem, föleg ha igaz csak 60 lovas de nekem elég, föleg ha 8 szelepest fogsz ki hát az a világ végére is el visz ha nem hanyagolod el.Hajlamos rozsdásodni a sárvédö íveknél és a tank sapkánál nézd meg alaposan..ezen kivül nem egy makrancos kis autó
5/8 A kérdező kommentje:
8 szelepeset akarok venni a 16 szelepes ecotech motorról sok negatív dolgot halottam.Akkor azt javasoljátok,hogy a rozsdára figyeljek oda?
2014. febr. 26. 18:41
6/8 anonim válasza:
Jó kis kocsi az F astra, viszont az ecotec motor zabálja az olajat. Isuzu motoros az viszont kivisz a világból :)
7/8 anonim válasza:
Mint minden autónál elö fordul a rozsda amit meg kell elözni ha lehet mint hogy javitani ...de mint irtam ezek a jellemzök erre a típusra,nekim is van 1-2 pötty kb de nem vészes nincs fél centi az átmérö.Persze ember függö milyen volt az elözö tulaj..az ECO-TECHmotorok pedig inkább csipkedik az olajat amit a gyár is közöl pl 1000km/1dl sajnos azok ilyenek de ki foghatsz jót is de ha lehet 8v:)a km ha valóban 220.000 az nem sok ismerösöm 450.000km tart igaz 8 v 1.4, eddig egy hengerfej tömitést cserélt 7000ft volt sikeres választást
8/8 anonim válasza:
ja és az ISUZU dizel opelban tényleg nagyon jó hát a németek nem tudtak jó dizel opel motort össze rakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!