Hogy érné meg lerakni a jogosítványt?
A kérdésed számomra nem teljesen világos, de megpróbálok rá értelmes választ adni...
Sztem mindenképpen kellene egy B kategóriás jogosítványt szerezni, mert sosem tudhatod, hogy az életed folyamán mikor lesz rá szükséged. Lehet, hogy ha majd családod lesz 3 gyerekkel + 1 asszonnyal akkor majd olcsóbb illetve kényelmesebb lenne egy autó mint mindenkinek meg venni a méregdrága BKV vagy fene tudja milyen bérletet. Ráadásul a B kategóriás jogosítvány után B125 tanfolyam keretében elvileg olcsóbban hozzájuthatsz A1-es jogosítványhoz. Persze ez csak akkor igaz, ha nagyon jól tudsz motorozni és semmi + ráképzés nem kell.
De ha mindenképpen motor jogosítványban gondolkozol akkor azt javaslom, hogy várd ki a 24 éves korod elérését és tedd le a korlátlan A kategóriát.
B jogosítvány kell mindenképp...
majd meglátod, mert az élet megkívánja előbb- utóbb..
én szóltam...
(csak azért szereztem busz jogsit is, mert a cég fizette.. egyébként nem voltam rá kiváncsi. aztán vagy két év múlva szóltak, hogy lenne Európán kívüli munka, ahol buszt kellene vezetnem.. ezen ne múljon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!