Mit gondoltok a traffipax mérő szerkentyűkről?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalat van???2010. febr. 7. 16:22
1/7 anonim válasza:
Bosszantó tud lenni, de szükség van rá a sok jampi miatt, akik száguldoznak...
Személyes tapasztalat hála az égnek nincs, próbálom betartani a szabályokat, elvileg ezért vannak...bár mindenki hibázhat, de viselje a következményeket.
2/7 anonim válasza:
A tapasztalatok jók:D Általában a szembejövők mindig villognak ha látták kint állni őket. (Persze én is, ha én "jövök szembe")
3/7 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a trafipax előrejelzőklre gondolt, amik csipognak ha valaki be akar mérni :)
4/7 A kérdező kommentje:
jól gondolod 19:07es
2010. febr. 7. 20:49
5/7 anonim válasza:
18 55 vagyok. Elnézést akkor félreértettem a kérdést.
6/7 anonim válasza:
Barátnőmnek van a kocsijában, és ő nagyon szereti. Eddig még nem futott bele trafiba. Igaz nem volt olcsó, neki 150 ezerért tették be.
7/7 anonim válasza:
hasznos dolog, bár szét kell bontani, hogy mit szeretnél.
egy csipogó izét a szélvédőn, ami többnyire előjelzi a radaros trafikat, a lézeresnél meg jelzi hogy jönni fog a csekk, avagy egy aktív eszközt, ami megvéd a lézeres mérésektől?
olvasnivaló : http:\\forum.index.hu lézer és radardetektor a gyakorlatban c. topic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!