Traffipax érzékelő berendezés, tapasztalat, melyik jó, aránylag elfogadható árban? Tényleg jelez időben?
Rendőr ismerőssel beszéltem nem rég róla és ő mondta, hogy a sima detektor hülyeség, mert ha már jelez, hogy mérnek, addigra be vagy mérve, azaz eső után köpönyeg.
Annak van értelme ha blokkoló is egyben, de ugye az nem két fillér.
Szerinte...
Az "érzékelő" lótúrót nem ér (ezt már minden valamirevaló GPS is tudja) viszont megőrülsz tőle mert annyi vakriasztást ad,hogy többet van a féken a lábad mint gázon.
Benzinkúttól hangjelzéssel ellátott gyalogátkelőig mindenre figyelmeztet.
Ami ér is valamit az valóban a blokkoló de az húzós,olyan 3 kilótól fáj. Mondjuk egy max. bünti ára ...
:p))
Nekem a régi Fordban volt érzékelő,nekem bevált,igaz,szinte CSAK arra használtam,hogy a városban ahol lakom,30-as övezet volt mindenütt.--ott segített.
Olcsó készülék volt.egy titka volt,nem horizontálisan,hanem vertikálisan kellett felszerelni(véletlen jöttünk rá),mert másképp valóban minden sz@rra jelzett,főként a troli felsővezetékének elosztójára.
Eladtam vidékre az autóval együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!