Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja az automnak?

Mi lehet a baja az automnak?

Figyelt kérdés

2004es Seat Cordobam (Benzin) van. Minden kis es nagyszerviz betartva. Kovetkezo nagyszerviz 4000 km mulva.

Egy hete elkezdte azt csinalni, hogy reggelente nagyon nehezen indul be.(Nem csak hidegbe plusz 10 fokba is)Az indito hang hallatszik normalisan ha raforditom a kulcsot teljesen csak mintha "nem kapna el rogton a motort", azaz nehezen indul.

Mi lehet a problema?

2015. jan. 17. 18:54
 1/5 A kérdező kommentje:
Kiegesziteskent csak annyit hogy akkor indul nehezen ha a motor hideg. Tehat ha mondjuk megallok tankolni utana poccre indul.
2015. jan. 17. 19:21
 2/5 Bajer ***** válasza:
Autószerelő haveromnak is Seatja van és azt mondta, hogy európai szar. Inkább valami koreait fog venni ha el tudja adni a Seatot. Egy karosszériás haveromnak szintén Seatja van (1 literes benzines), ő nem panaszkodott rá. A nehéz indítás lehet önindító bronzpersely hiba vagy gyenge akksi. Jól tölt a generátor? A generátorban néha csapágyakat és szénkeféket kell cserélni.
2015. jan. 17. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyes autószerelőknek minden szar :)

Van pár autószerelő ismerős, innen tudom.

Nekem is gyakran van ilyen, hogy nem indul azonnal, pedig nem egy ősöreg autó. Főleg akkor, ha alacsonyabb a benzinszintem. Ha áll egy ideig az autó (akár már egy éjszakát), akkor visszacsorog az üzemanyag a tankba. A gyújtás ráadásakor ezért szokott beindulni a benzinpumpa egy ideig már az indítózás előtt. De sokszor ekkor sem jut el teljesnen az üzemanyag az injektorokig. Néha reggelenként azt a trükköt szoktam alkalmazni, hogy ráadom a gyújtást, pár másodperc múlva leveszem, utána újra ráadom a gyújtást. Ekkor már egy fordulat után indul.

2015. jan. 17. 20:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Teny hogy nem volt benne sok benzin, de azert meg nem kohogott a kicsike :D Mind1 jovo heten azert megejtek egy szervizt, baj nem lehet belole:) Koszonom az eddigi ertelmes hozzaszolasokat!
2015. jan. 17. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Türelmetlenül várja már a kicsike a gyertyacserét.
2015. jan. 18. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!