Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baj lehet az autóval?

Mi baj lehet az autóval?

Figyelt kérdés
kanyarodáskor kattogó hangot add ki inkább elölről, néha hátulról is halható, mintha kiakarna szakadni az egész futómű vagy mi, vagy mintha kiakarna esni a kerék, ráadásul a 2 hátsó keréknél felforrósodnak a csavarok, és égett gumi szag is néha érezhető, mi lehet a baj?
2010. febr. 7. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Valszeg a gömbcsukló a ludas. Álló helyzetben tekerd ki a kormányt és feküdj be az autó alá. A keréknél lesz egy gumiharang nekem az volt kiszakadva. Sajna elhasználódott. Mivel ha kivan szakadva az eső kimossa a cuccot és emiatt kopog. Nálam ez volt a hiba, de nézd meg.
2010. febr. 7. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Kerékagycsapágy? Milyen auto?
2010. febr. 7. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Féltengely gömbcsukló lesz, ha kattog. egyes tipusoknál lehet érezni a kattogást a kormányon is.
2010. febr. 7. 17:54
 4/7 A kérdező kommentje:
honda civic 96-os 5 ajtós (angol civic), csak nem értem hogy a hátsó keréken mér forrósodnak fel a csavarok:S
2010. febr. 7. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezért írtam csapágy,vagy befog a hátsó fék!
2010. febr. 8. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha főleg indulásnál, kanyarodásnál kattog az féltengely lesz.
2010. febr. 23. 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
hátsó fékmunkahenger dugattyú beállt...javítószettel orvosolható.
2011. ápr. 7. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!