Mi baj lehet az autóval?
Figyelt kérdés
kanyarodáskor kattogó hangot add ki inkább elölről, néha hátulról is halható, mintha kiakarna szakadni az egész futómű vagy mi, vagy mintha kiakarna esni a kerék, ráadásul a 2 hátsó keréknél felforrósodnak a csavarok, és égett gumi szag is néha érezhető, mi lehet a baj?2010. febr. 7. 13:15
1/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Valszeg a gömbcsukló a ludas. Álló helyzetben tekerd ki a kormányt és feküdj be az autó alá. A keréknél lesz egy gumiharang nekem az volt kiszakadva. Sajna elhasználódott. Mivel ha kivan szakadva az eső kimossa a cuccot és emiatt kopog. Nálam ez volt a hiba, de nézd meg.
3/7 anonim válasza:
Féltengely gömbcsukló lesz, ha kattog. egyes tipusoknál lehet érezni a kattogást a kormányon is.
4/7 A kérdező kommentje:
honda civic 96-os 5 ajtós (angol civic), csak nem értem hogy a hátsó keréken mér forrósodnak fel a csavarok:S
2010. febr. 7. 23:41
5/7 anonim válasza:
Ezért írtam csapágy,vagy befog a hátsó fék!
6/7 anonim válasza:
Ha főleg indulásnál, kanyarodásnál kattog az féltengely lesz.
7/7 anonim válasza:
hátsó fékmunkahenger dugattyú beállt...javítószettel orvosolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!