Éreztétek már, hogy "gyengébb" autóval diszkriminálva vagytok a többiek által?
Hülyék mindenhol vannak. De abban egyetértek, hogy üldözési mániád van.
Amúgy lehet főúton 110-zel menni egyáltalán? Nekem nincs jogsim, de emlékeim szerint mi csak autópályán szoktunk ennyivel menni. És előztek már meg minket a leállósávon keresztül, balról. Na az se volt normális.
Engem nem érdekel, hányan előznek meg, nem vagyok egy idegbeteg típus. Az a fontos, hogy ÉN odaérjek épségben, ahova akarok.
*leállósávon keresztül, balról.
Bocs, jobbról, nem véletlenül nincs jogsim. :)
Persze, idegesítő és balesetveszélyes. (Ettől még semmit nem tudunk az emberről, csak annyit, hogy idegesítően és balesetveszélyesen vezet.)
De a kérdés nem ez.
A bökkenő ott van, hogy Te magad különbözteted meg magad.
No és ott, hogy te éppolyan idegbeteg módon reagálsz az ő hülyeségére, mint amennyire ő hülyén megy. Na EZ a BAJ.
- Haloványan megpöckölni a féket, hogy felvillanjon a féklámpa.
- Levenni a tempót 90-re, és menjen ahová akar.
Ha újra utána mész, hülye vagy, és megérdemled, h a seggedbe legyenek.
Hozzá kell szokni. 1.3- as Wartburgom volt mindig megelőztek.
Még ha 100- 110- el mentem főúton akkor is. Sokan összekeverték a kétüteművel és azt gondolják büdös mögötte menni, ezért kell megelőzni. Egyszer egy régebbi ezres swift
10%- os emelkedőn belekezdett az előzésbe egy párhúzamos közlekedésű úttesten. De előtte lakotterületen belűl agresszíven tólt ( fiatal srác volt a barátnőjével ). Elérkezett az emelkedő, hirtelen kivágódott és nyomja neki üveghangon. Mellém ért akkor mindketten rámnéztek és a képembe röhögtek. Mire volt jó?
Waresznak vissza csaptam 3.- ba fokozatosan nyomtam a gázt.
Látom a hirtelen lefagyott a mosoly a képükről. kb. 10 másodpercig párhúzamosan mentünk egymás mellett és vissza indexelt mögém ezt nevezik tök égőnek. Majd lepadlóztam 115- el felcibáltam a gépet. Feljutottam az emelkedőn raktam a 4.- et visszaálltam 90 körüli sebességre. Enyhe lejtős útszakasz hoz értem. Visszapillantóból látom jön a kolléga. Lejtőn kisikerült húzatnia a gépét, elhúz mellettem, de nem számolt azzal, hogy kb. 100- al nem túl szerencsés egy balos elég éles kanyart bevenni. Látom sodródik a swift hátulja. 2 perc elteltével beértem öket márcsak 70- el ment előttem. Remélem tanult belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!