Ti melyik tipust választanátok vásárláskor? Toyota yaris, Suzuki Splash, Fiat grande punto/ punto evo, esetleg még suzuki swift.
Tervezem majd, hogy amint lesz rá lehetőségem lecserélném a mostani autómat és a fentiek tetszenek, de nem tudok dönteni. Egyik nap ez tetszik jobban, a másik nap a másik.
Ami fontos szempont: alacsony fogyasztás, nem ragaszkodom erős autóhoz, csak városban használom (bp) egy nap minimum 10 maximum 20 km-t teszek meg ( hétköznap).
Mivel csak városi használatos lenne, így nem ragaszkodok a nagyobb autóhoz.
Viszonylag olcsó legyen a szervizelése és ne keljen állandóan a szerelőnél ülni.
Köszönöm a válaszokat
Köszönöm a sok választ, kb 1,5 milliót, de egyenlőre még gyüjteni kell hozzá egy kicsit.
Most puntom van, 2006os. Azon kívül ,hogy tényleg minden hónapban valamilyen alkatrésze tönkre megy, nincs bajom vele. próbálom arra fogni a dolgot, hogy rosszat fogtunk ki. Csak azért érdekelne az újabb fiat is, mert azokról hallottam jókat ( de csak a benzinesekről). De legjobban a splash vagy a yaris felé húz a szívem. A swift se rossz, csak az összes 95 lóerős, és én azt nem használnám ki itt a városba.
Ami a feltételeidnek teljesen megfelel,az a bicikli !
Nem árt egy kis mozgás.
Az autózás drága én pl.bicikli+vonattal járok évek óta melóba 40 km-re.Városban ,helyben még jó a robogó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!