Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki splash távirányítóban...

Cspeter kérdése:

Suzuki splash távirányítóban elemet cseréltem, de mégsem működteti a központi zárat. Hogyan kell megtanítani a távirányítót? Pl. : berakom a gyújtáskapcsolóba, ráadom a gyújtást, nyomom a nyitógombot x másodpercig - vmi. Ilyesmi?

Figyelt kérdés
A kezelésiben nem írnak erről semmit. 2008-as az autó, a tartalék kulcs sem dolgozik. Gondolom 6 év alatt abban.is lemerült már az elem. Az immobilizer persze működik.
2014. dec. 2. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs semmi praktika.Biztos jó az új elem ?

Az immobilizer nem igényel áramot a kulcsról.

2014. dec. 2. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy a Splash ilyen "bonyolult" autó lenne. Lehet hogy inkább a központi zárral van valami gubanc. Egyébként ha kulccsal nyitod, mármint rendesen a zárba dugva, akkor nyílik minden ajtó?

Az én autóm 2007-es (Fiat) 2009 óta van nálam de annak kulcsába még nem cseréltem elemet, mert a gyengülés legkisebb jelét sem mutatja. 20m-ről is simán veszi a jelet, falon keresztül is. Nem tudom milyen elem van benne, kínai e vagy sem, de nem is szeretném megnézni amíg nem kell cserélni.

2014. dec. 2. 17:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Új elemet vettem szaküzletben, de este rámérek multiméterrel. A kulcs simán működteti a központi zárat. A hiba azzal kezdődött, hogy egyre közelebb kellett az autóhoz menni a ki-be kapcsoláshoz, aztán már egyáltalán nem dolgozott. Ebből gondoltam, hoy elem baja van.
2014. dec. 2. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Esetleg az évek alatt elkoszolódtak, oxidálódtak a kulcs érintkezői? Megpróbálhatod azokat is kicsit megtisztítani.
2014. dec. 2. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:
2014. dec. 2. 17:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam, de a 6 éven keresztül nem használt tartalék kulcs sem működteti a zárat.
2014. dec. 2. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor go szerviz :)
2014. dec. 2. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!