Használt diesel (1400 cm3) autó vásárlása milyen összeghatár felett kevésbé rizikós?
Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 07:24
1/7 anonim válasza:
mindig rizikós a használtautó vásárlás
2/7 anonim válasza:
#1 Azért kérdezte úgy, hogy "kevésbé".
Bocs, hogy én sem tudok érdemben hozzászólni, de nem tudtam megállni, mivel azért jöttem ide, mert láttam, hogy már valaki válaszolt... :(
3/7 anonim válasza:
itt mindig tanul valami újat az ember....nem is tudtam hogy egy autó állapotát a vételár határozza meg......hát ehez nincs mit hozzáfűznöm...
4/7 szántóvető válasza:
ahogy nézem a hirdetéseket,2 millánál kezdődnek a keveset futott fiatal autók.ezeknél elvárható hogy évekig problémamentesen üzemeljenek.ezek korszerű modern autók sok extrával.100e Km futásteljesítmény nem sok.mennyit teszel bele éves szinten?
5/7 anonim válasza:
Először is azt kell nézni hogy van e vezetett szervizkönyve. Ha minden rendben van akkor nem rizikósabb egy 1,5 milliós se mint a 2 milliós.
6/7 anonim válasza:
Nincs igazán értékhatárhoz kötve.
A lökettérfogatból gondolom, hogy nem a nagy prémium autók érdekelnek.
Ez esetben a 2-3 éves, extráktól függően 4-6 milliós legfeljebb valós 100.000km-t futott átlag tömegautókkal kisebb eséllyel nyúlsz mellé, mint mondjuk egy 8-9 éves 1-1,5 milliós 250.000-300.000km-t futott példánynál.
7/7 anonim válasza:
A szervizkönyv se garancia semmire. Ugyan úgy lehet hamisítani, mint bármi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!