Mit gondoltok mennyi idő után érdemes venni egy gyorsasági motort?
4-5 év rutin alatt lehet akkora tapasztalatot szerezni, hogy egy 600 vagy 1000 cm3-es gyorsaságit vezessen valaki?
Itt arra gondolok főként, hogy tudja uralni (megemelkedik az eleje, kanyarokban rendesen bedönteni...)
Tíz év mindennapos motorozás után felajánlottak megvételre egy CBR 600-st... menjek egy nagy kört egész nyugodtan,mondta a tulaj, mert ismert, és állandóan motoron látott(P10, majd 350-es Jawwa, majd 250 MZ)..
ráültem a CBR-re, indít, aztán csak lapátoltam a fokozatokat..
nos amikor visszaértem, megdícsértek többen is, hogy a hangból itélve adtam neki rendesen..aztán lesegítettek a motorról, leültettek a járda szélére, és hoztak egy flakon ásványvizet...nagyon fehér lehettem, mert kérdezték, kell-e segítség,
szóval azt hittem baromi rutinos vagyok...szerencsére kipróbálhattam egy eszméletlen gyors szpíd gépet...rájöttem, ez nem nekem való, alakalmatlan vagyok a félelem miatt.
azóta nincs motorom...csak autóba vagyok hajlandó ülni.
Előző vagyok...még annyit, hogy volt egy Gilerám is, 650 es enduro...agyonhasznált volt, de azon inkább egykerekeztem, mert azt nagyon élveztem..
de a szpíd gép az egészen más világ...az nagyon veszélyes(mondom annak fényében, hogy senki nem tudott és mert úgy egykerekezni mint én, ráadásul nem is buktam)
pláne ezres...jéézusom..
Én mikor letettem a jogsit 400-500-as motort akartam. Tapasztalt motorosok mondták, felejtsem el! 600-ast vegyek, kg-ra ugyanaz, de több a Lóerő, megbízhatóbbak és a fogyasztásuk is jobb. Pályázásra minimum 600-ast vegyél mert a kicsiket hamar megunod!
250-es kb.140-160-at megy és ott már sokat fogyasztanak. Nekem normális használat mellett max 6l a fogyasztás, de 5l alatt is volt. (cbr 600f 2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!