Megéri megvenni az új BMW-t?
új autót eleve nem éri megvenni,a értékvesztés miatt.
Ezek a gépek már nem csúsznak föl vannak szerelve minden kütyüvel ESP meg minden. Ami igazán megérné ez egy 4-5 éves 4*4-es Subaru. Nézz körül teszteld és ha úgy van vedd meg,sok sikert :)
Jeges úton minden autó csúszkál, nincs az az elektronika és gumiabroncs, ami száraz időjárási körülményekhez mérhető körülményeket tud varázsolni jeges úton. A fizikát nem tudja felülírni semmilyen találmány.
A BMW-nek nincs terepjárója, maximum SUV-ja. A NIva, az terepjáró, felezővel, difizárral, stb.
"Megéri megvenni az új BMW-t?
Egy terepjáróra gondolok, ami nem túl drága, és jó a kerekei. Mit gondoltok erről ?"
1, NEM éri meg...ez matematika/gazdaság, nem hiszékenység kérdése
2, "és jó a kerekei": talán "jók a kerekei", de így sem "szakszerű", talán egy műszaki analfabétának megfelel...
A "jó a kerekei"-n pontosan mit értesz? A gumit? Olyan márkát teszel majd rá amilyet akarsz...Az én szótáramban a kerék legfőképp a gumira vonatkozik, az már sokkal mellékesebb (de azért nem lényegtelen) kérdés, hogy milyen felnivel van szerelve...méretben például elég behatárolt egy-egy típusnál!
De nem értem a problémádat...vedd meg, próbáld ki, akár többfajta "kerékkel", és ha nem jött be számításod, akkor eladod töredék áron. Én a helyedben ezt tenném, nem sajnálnám rá azt a kis költőpénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!