Szerintetek LaFerrit vegyek vagy Zaporozsecet?
Zaporozsec 968 - 1975 ös jó állapotú. 100 ezer ft
VAGY
Ferrari LaFerrari - 2014 es alig használt 387 millió ft
Csak komoly válaszokat várok. Nem könnyű a döntés.Igazából hajlanék a Záporjóskára már csak a neve miatt is.
Elsőnek: Köszönöm, lehet benevezek egyre. Csak sajnos kevés a lóerő, és nem túl tágas két embernek.Illetve lassan lehet vele eljutni bárhová is.
Viszont igaz hogy keveset fogyaszt.
Második: Örülök hogy valaki még gondolkodik így. Valóban a régi kocsikat szeretettel csinálták, valahogy van bennük valami különleges. Még ha a zápor jóska sok szempontból sem egy kitűnő konstrukció. Ellenben a Trabanttal.
Harmadik: Nem tudom hogy jött a lecke. De bárcsak még iskolás lennék. Régi szép idők. Sajnos szalad az idő.
Legyen elég annyi hogy nekem is( sok honfitársammal egyetemben) az első kocsim egy fantasztikus 601 es kék Trabi :)
Jó kis kocsik voltak anno. Kelet-Európai szörnyek :)
a VAZ 2101 a híres zsiguli :)
a Moszkvics 403-as
a Volga m21-es
a Zaporozsec azaz Zápor Jóska :)
a jó kis Skoda 1000 as a cseh gőzgép :)
a jóöreg Wartburg 353-as
a Polski Fiat 125 kultikus olasz-lengyel szappantartó
a Zastava 1100-as szerb csoda
a Lada Samarát sem kifelejteni
vagy a 105-ös Skodát
Biztos van még amit kifelejtettem. Ha valakinek eszébe jut írjon.
Egy szó mint száz a döntést még nem hoztam meg. Mert a Zapóval visszatérnék a múltba ,nosztalgiáznék. Míg az olasz LaFerrarival a jövőbe tekintenék és egy erős, gyors drága kocsim lenne.(Amit lehet igaza volt az egyik válaszolónak nem biztos hogy olyan szívből csinálták,bár a Ferrari is egy kultusz).
A 2000 utáni autók nekem sem tetszenek, valahogy a régebbiek sokkal formásabbak voltak.
Ez hogy tetszik? A bukólámpás prelude.
Utolsó? Neked meg mi bajod van? Úgy látom ott a baj nem kevés. Lehet többet értek a kocsikhoz mint te valaha is fogsz. Fake neked az apád fa...a.
Okoskodsz :) Hát hogyne. Szerintem egy autót sem ismersz azok közül amiket soroltam. Mondjuk nem várom el. Kb a válaszaidból az jön le hogy egy nagyképű pökhendi, kivagyok mi vagyok macskajancsi lehetsz.
Mi? nem tetszik a kérdés akkor takarodj innen kapálni.
Senki az ég világon nem hívott ide.
Ki kérdezett téged? Meg eleve mi az hogy "jóvannak legyen a zapo mer másra nem tellik"
Mi? Azt hiszed ez valami oldal a te külön részedre.
Késztetést érzel olyan kérdésre választ adni. Amihez úgy látszik.
A; Nem ér fel a felfogásod
B; Nem kötelező válaszolnod
és C; Nem is értesz a kérdéshez mivel gondolom életedbe nem láttál még Zaporozsecet.
Tök mind1. A lényeg az hogy ez jól jellemzi az oldalt és a tagjait.
"írjunk már oda valami baromságot,húzzuk le, dobjunk oda neki valami faszagyerek szöveget,há nehogymá egy kérdésre normális hozzáértő válaszok jöjjenek"
Az hogy a kérdés szarkazmus e vagy sem. Azt neked nem árulom el. Gyanítom soha nem fogsz rájönne,bár szerintem nem is érdekel. Már úgyis kiverted a "fasza beszólós" válaszodra.
Nembaj ez legyen a legnagyobb örömöd az életedbe.
UI:(nem várom el hogy megérts a válaszomat, nyomasd csak a divatos faszacsávó válaszaidat).
23:53 as válasznak:
Nagyon király. Igaz annyira nem csípem a Hondákat,de azért még szép. Kicsit Pontiacos beütése van. :)
És ehhez mit szólsz?
1970-es Datsun 240z
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!