Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennétek új Dacia-t?

Kzs kérdése:

Ti vennétek új Dacia-t?

Figyelt kérdés
Nekem a Dacia Új Logan MCV tetszik. Ehhez mit szóltok?
2015. jan. 11. 14:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha észérvek alapján kéne a következő 10-15 évre autót vásárolni, mindenki csak azt venne. De én nem mernék, nekem kell, hogy az autóban legyen valami plusz, legyen az akár panorámatető, hidraulikus futómű vagy a márkaklub támogatása.
2015. jan. 11. 15:07
 2/12 anonim ***** válasza:
biztos hogy nem...
2015. jan. 11. 15:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Dacia-t nem vennék. Inkább vennék ugyan annyi pénzért 1 éves Renault-t
2015. jan. 11. 15:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert ennyi pénzért baromi jó használtautók vannak. Ha neked új autó kell, akkor vedd, mert egyébként egyáltalán nem rossz autók. A benzinesekkel nagyon kevés probléma szokott lenni, a dci már bajosabb, de 100 ezer kilométerig valószínűleg nem lesz vele baj.
2015. jan. 11. 17:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
van egy mondás,hogy új autót csak a szegények vesznek,mert a gazdagnak van pénze javíttatni a régit!de az biztos hogy én is inkább valami használt,de jobb minőségű autót vennék egy új dacia árából
2015. jan. 11. 17:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Azt tartják, hogy a Dacia a legjobb autó.

Hiszen még soha, egyet sem hívtak vissza, gyári hiba miatt...

:)

2015. jan. 11. 18:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Ha ingyen lenne se használnám, még aznap ugranna fel a hasznaltauto.hu-ra
2015. jan. 11. 23:06
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!

Szóval - ahogy azt kivettem - vagy nem mertek ilyet venni, vagy csalódtatok benne.

Erről írnátok kicsit bővebben?

2015. jan. 12. 07:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem.

Kollégámnak van ilyen, újonnan vette. Nincs különösebb baja vele. Viszont eléggé fapados és szemmel láthatóan rengeteg rajta a minél olcsóbb műszaki és esztétikai valamint kényelmi megoldás.

2015. jan. 12. 10:22
 10/12 szántóvető ***** válasza:

úgy fogalmaznék hogy számomra a dacia logó nem kizáró ok.olvasgasd el alul a kommenteket,megéri:

[link]

2015. jan. 12. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!