sajnos nem értek hozzá, 15 éves vagyok, nincsen hozzá tapasztalatom, szerelő nélkül hátha meglehetne oldani. Nem, nem vagyok suta a motorokhoz, de ehez az elektronikához nem nagyon értek :p
jah és a tükörre gondoltam, hogy ott nagyon szépen mutatna :)
2015. jan. 9. 18:51
2/5 anonim válasza:
ha nem értem hozzá akkor ne csináld, mert ha rákapcsolod az aksira, túltöltődik és felrobbanhat, meg is vakulhatsz. Egy szerelő 3000-ért felteszi, biztosíték is kell hozzá.
2015. jan. 9. 19:02
3/5 anonim válasza:
erre van még akkora szükség egy aprilián,mint kan disznón a csecs!!
2015. jan. 9. 19:11
4/5 anonim válasza:
Anyám borogass, milyen válaszok ezek 1-es 2-es? Mi a rákos franctól robbanna fel bármi is? Meg vakulna meg bárki is?
A bekötése elég egyszerű, ha széttudod bontani a motort a gyújtáskapcsolónál akkor oda érdemes kötni. Két kábel van, egy + meg egy -, valahogy meg lesznek jelölve. A negatívot rá kellkötni a testre, magyarul bárhova ami a motornak fém része, pl csabar alá. A pozitív kábelt pedig egy biztosítékon keresztül az akkumlátor +felére kell kötni. Ezt a pluszt lehet a gyújtáskapcsoló felől hozni és akkor gyújtásra világít a led. Ha valami nem világos segítek még
2015. jan. 9. 19:59
5/5 lupara válasza:
Megnéztem a feltett képeid.Az rendben van,hogy tetszik, és az ára is jó.Az a gond,hogy ez a szett nem felel meg az előirásoknak.E-jelesnek kell lenni a lámpatesteknek,és gyári vezérlőelektronikáról működtethetőnek.Ez azt jelenti,hogy gyújtás ráadásakor azonnal ég a nappali fény,tompitott adásakor lekapcsolja az elektronika.Ilyent 10-12ezer körül tudsz venni.Bekötéssel ne próbálkozz,hozzáértő 15perc alatt megnyugtatóan megcsinálja.Maradhatsz az eredeti elképzelésednél is,de esetleges rendőri észrevételekkel számolnod kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!