Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóhifi BMW 320-ba [E90]?

Koaxk Ábel kérdése:

Autóhifi BMW 320-ba [E90]?

Figyelt kérdés

Egy belépő szintű, de jó hangzású rendszert akarok a kocsimba építtetni.

Ami eddig meg van hozzá:

RTO Toxic TX-1000

[link]

Alpine SBG-1244BP

[link]

Amit tervezek venni:

Gladen One 100 BMW

[link]

Audio System M-Line 100.2

[link]

Az elképzelés az lenne, hogy a gagyi gyári 10cm-es Phillips szélessávú hangszórókat kidobnám, ebből 4 darab van, annak a helyére kerülnének a Gladen-ek a 4 csatornás erősítőről hajtva.

Az Audio System erősítőről pedig menne a mélyláda.

Mennyire jó ez a koncepció?

Esetleg B varriáció, hogy a meghagyom a szélássávú hangszórókat de megtámogatom egy hangváltóval és egy magassugárzóval. Bár erre ötletem sincs, hogy mennyire lesz jó végeredmény.

Túl sok lehetőségem nincs hangszórók terén, mivel a BMW-ben 3 pontos spéci rögzítés van, és eleve maximum csak extra keskeny hangszórók férnek be, jah és max 10cm-esek.

Árban max egy százast vagyok rá hajlandó költeni, plusz a kábelezés és szerelés ára, mert nyilván profikkal szeretném szereltetni.

2015. jan. 9. 11:29
1 2
 11/16 dirtboy ***** válasza:
100%

a szettnek gondoltam a jobb erősítőt,nem kell hogy szétrázza a kocsit,mindegy is hogy hány Wattot tud. én pl 500-600W ra is képes 4csatornással hajtom a szettemet hídban ,a hangszóró 60W rms-el terhelhető,120max.

korán sem használom ki az erő teljesítményét de kellett mert nagyon jó minőségű a hangja,a felső frekvencia tartomány egyből jobb lett,tisztább hangot értem el vele,részlet gazdagabb,a gitár hangja valami eszméletlen,szinte az ujjadon érzed ahogy pengeti a gitáros.

hasonló részlet gazdag erősítőt ha érdekelne tudok adni,toxicot ha eladod vagy 8-10ért akkor nem olyan drága,29ért hirdetem.

2015. jan. 9. 13:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyelőre marad ez a felállás, mármint erősítő ügyben. Amúgy én túl kommersz zenéket hallgatok ráadásul még azokat is mp3-ban, szóval a hangminőség csak egy szintig szempont, leginkább, hogy ne torzítson szét.
2015. jan. 9. 14:03
 13/16 dirtboy ***** válasza:
100%

nálam is hétköznapokban modern zene megy 320kbps/s bitsűrűséggel kizárólag.

a lényeg az hogy a rendszer elérje azt a szintet amit ebből a bitsűrűségből ki lehet hozni,és bizony nem is gondolná az ember hogy mit is lehet belőle kihozni.

amit írtam gitár stb az már nálam teszt zene,full más felvételek mint a sima hétköznapi zenék,azok nem számítógéppel egymásra pakolt hangok hanem profi stúdió felvételek.

2015. jan. 9. 14:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Háhá :D Vásárlási utalvány media-ba? :D

barátnőd itt kérdezte, én javasoltam neki hogy azt vegyen neked :D :D :D :D :D

2015. jan. 9. 19:19
 15/16 dirtboy ***** válasza:
100%
egy ilyen kérdésre én is emlékszem, bár azért nem biztos hogy az ő barátnője volt.
2015. jan. 9. 19:25
 16/16 A kérdező kommentje:

#14-esnek köszönöm, hogy azt tanácsoltad neki, ez volt a leghasznosabb amivel meg tudott lepni. :)

Az volt a vicces, hogy még én is írtam neki mint ha vad idegen lennék, mert tudtam, hogy ő az, ráismertem a kérdésből, ő totál nem ért a témához és mondom, ne hogy meglepjen egy somogyival vagy egy mnc-vel! :D

Aztán végül ő is levágta, hogy én is írtam neki :DDD

2015. jan. 9. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!