Autóhifi BMW 320-ba [E90]?
Egy belépő szintű, de jó hangzású rendszert akarok a kocsimba építtetni.
Ami eddig meg van hozzá:
RTO Toxic TX-1000
Alpine SBG-1244BP
Amit tervezek venni:
Gladen One 100 BMW
Audio System M-Line 100.2
Az elképzelés az lenne, hogy a gagyi gyári 10cm-es Phillips szélessávú hangszórókat kidobnám, ebből 4 darab van, annak a helyére kerülnének a Gladen-ek a 4 csatornás erősítőről hajtva.
Az Audio System erősítőről pedig menne a mélyláda.
Mennyire jó ez a koncepció?
Esetleg B varriáció, hogy a meghagyom a szélássávú hangszórókat de megtámogatom egy hangváltóval és egy magassugárzóval. Bár erre ötletem sincs, hogy mennyire lesz jó végeredmény.
Túl sok lehetőségem nincs hangszórók terén, mivel a BMW-ben 3 pontos spéci rögzítés van, és eleve maximum csak extra keskeny hangszórók férnek be, jah és max 10cm-esek.
Árban max egy százast vagyok rá hajlandó költeni, plusz a kábelezés és szerelés ára, mert nyilván profikkal szeretném szereltetni.
a szettnek gondoltam a jobb erősítőt,nem kell hogy szétrázza a kocsit,mindegy is hogy hány Wattot tud. én pl 500-600W ra is képes 4csatornással hajtom a szettemet hídban ,a hangszóró 60W rms-el terhelhető,120max.
korán sem használom ki az erő teljesítményét de kellett mert nagyon jó minőségű a hangja,a felső frekvencia tartomány egyből jobb lett,tisztább hangot értem el vele,részlet gazdagabb,a gitár hangja valami eszméletlen,szinte az ujjadon érzed ahogy pengeti a gitáros.
hasonló részlet gazdag erősítőt ha érdekelne tudok adni,toxicot ha eladod vagy 8-10ért akkor nem olyan drága,29ért hirdetem.
nálam is hétköznapokban modern zene megy 320kbps/s bitsűrűséggel kizárólag.
a lényeg az hogy a rendszer elérje azt a szintet amit ebből a bitsűrűségből ki lehet hozni,és bizony nem is gondolná az ember hogy mit is lehet belőle kihozni.
amit írtam gitár stb az már nálam teszt zene,full más felvételek mint a sima hétköznapi zenék,azok nem számítógéppel egymásra pakolt hangok hanem profi stúdió felvételek.
Háhá :D Vásárlási utalvány media-ba? :D
barátnőd itt kérdezte, én javasoltam neki hogy azt vegyen neked :D :D :D :D :D
#14-esnek köszönöm, hogy azt tanácsoltad neki, ez volt a leghasznosabb amivel meg tudott lepni. :)
Az volt a vicces, hogy még én is írtam neki mint ha vad idegen lennék, mert tudtam, hogy ő az, ráismertem a kérdésből, ő totál nem ért a témához és mondom, ne hogy meglepjen egy somogyival vagy egy mnc-vel! :D
Aztán végül ő is levágta, hogy én is írtam neki :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!