Ford Mondeo gyári Sony fejegység cseréje! Mik kellenek hozzá?
Meg voltam elégedve a gyári Sony fejegységgel is, de sajnos benyelte a CD-t és az autóhifis keresztet vetett rá.
Erre szeretném lecserélni: [link]
Tehát a kérdés az lenne: mik kellenek a cseréhez?
1. Kiszedő villa, de melyik? Amit a sony-hoz adnak, vagy a ford-hoz?
2. Ha jól tudom kell egy ISO átalakító is
3. Bajuszkapcsolóm van a hifi vezérléshez, ha jól tudom ahhoz is kell valami.
Nem azért néztem ezt mert olcsó, hanem azért mert ez tetszik. Nem szeretnék olyan fejegységet amiben van cd lejátszó, elég egy usb aztán kész. Többet is tudnék rá szánni, de nem ez a lényeg.
Csak annyit akartam kérdezni, mik kellenek a fejegység cseréhez?
akkor vedd csak meg majd rá jössz hogy ezek a keleti szarok milyen jó fejegységek.
ez tetszik? de hogy kinézetre vagy hallottad is hogy a lejátszott zene milyen minőségben jön le róla?
majd ha meghallod akkor már nem fog úgy tetszeni,a kinézetet úgy is hamar megunod és csak a rossz minőségű zene marad amit hallgatsz rajta nap mint nap.
nem is értem az autóhifis akinél voltál hogy nem szólt hogy ilyet ne vegyél,ha egyáltalán tényleg értis is a dolgát és jóindulat is van benne.
végül is neki mindegy mit épít be,ugyan annyi pénze van ha egy gagyit rak be mint ha egy jót rakna be.
de mindegy is, nekem édes mindegy hallgatsz e rám vagy sem,az én rendszerem nem szól rosszabbul ha nem fogadod meg a jó tanácsom.
Kinéztem egy másikat, mert közben mások is mondták hogy sz@r. Ezt néztem ki: [link]
De tényleg nem ez a lényeg most, hanem az hogy mi kell a cseréhez.
a vékony fordos kiszedő villa elvileg jó.
http://www.youtube.com/watch?v=SvHUJx5kygo#t=43
iso csatlakozó csak akkor kell ha a gyári csatlakozód nem olyan,előfordulhat hogy szabvány és akkor nem szükséges,ezt majd meg látod ha kiszeded a régit.
multikormányhoz nem tudom milyen csatlakozó szükséges,nálam nincs multi kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!