Mennyire jó autóhifi márka az RTO?
Érdekelne, hogy van e valakinek tapasztalata a német RTO (Ratho) autóhifi gyártóval?
Az alábbi fantázianéven vannak termékei:
- Blaster
- Impulse US Acoustics
- RTO
- Spider
- Stealth
- Toxic
- Twister
- XS
Mennyire jók ár/érték arányban?
kamu márka olyan mint az auna,firstaustria stb az egész a hozzá nem értő emberek megvezetésére alapszik
pl ez nekik egy állításuk szerint 1500W erősítő toxic tx1500n
az én erőmből sem jön ki 1500W max 1400 1ohm terhelésen de az hasonlítás kép így néz ki /netes kép/
ja és ez egy digit erő nem A/B osztályú aminek még kisebb a hatásfoka.
ha jó erőt akarsz venni ami kellően erős és jó hangú akkor olyan A/B osztályú erőt nézz ami értelmes márka és nem a megvezetésre épül,ezeken általában alapból fel sincs tüntetve watt szám mert aki benne van az autóhifizésbe az nem az tudja hogy nem wattszám alapján kell erősítőt vásárolni.
Nem rossz javítottam már párat.
Persze kérdés mire kell és mennyiért adják.
A ráírt wattokat meg el kell felejteni a főbizti áram értékét kell nézni.
kb. 50% hatásfokkal számolva csatornánként a bizti 80% legyen ami várható.
Tehát 40A bizti az 40*0,8=32A
4csatinál 32/4=8A csatinként
14volt*8amper=112VA
112/2=56 (50% hatásfok esetén)
És ez a csúcs, nem mindegy átlagos, vagy csúcs vagy milyen teljesítményről beszélünk.
Ugye a torzítás se mind1 milyen frekin mekkora kihajtásnál, stb....
Nem kell feltétlen az olcsó márkákat lenézni csak tudni kell mire valók és mit kapsz az árukért.
/Nem kell feltétlen az olcsó márkákat lenézni csak tudni kell mire valók és mit kapsz az árukért./
ezzel az a gond hogy attól hogy gagyi még nem kapod meg őket olcsón,ha megnézed a használt piacot
toxic tx1600 30 000
toxic txc-500 15 000
toxic tx1000 20 000
ebben hol van a reális árazás?
magnat rx44et adogatnak 16-20 körül,hifonics nemesis nx880 meg 25 körül nem rég volt 22ért is,részletesebb abszolút minőségi hangú meg pl hxa-45 30ért volt,egyből el is vitték.
Mégis ki lenne az a bolond aki ezek mellet toxicot választana.
én azon az állásponton vagyok egyébként hogy aki olyan céllal gyárt erősítőt hogy meg vezesse az embereket és az egész erősítő leírása full kamu azt semmilyen áron nem szabad meg venni,nem szabad egyszerűen támogatni azt a gyártót azzal hogy bármelyik termékét is meg veszed és mások láthatják hogy használod,tehát lényegében reklámozod is.
a toxic szándékosan nézi hülyének az embereket és ebből a kitalálója jól meg él és röhög a markában neki meg valószínű már egy thesis hv venti van a csomagtartójában és morel supremo szetten hallgatja a kis zenécskéit.
Nem kell annyiért megvenni.
Én is hirdethetnék 100e ért ami 10e -t ér...
jó de ha annyiért hirdetik akkor te hogy akarod töredékért ért megvenni?
még ha oda lenne írva hogy irány ár akkor oks de még az sincs.
na meg ha kisebb összegeket nézünk akkor is van jobb választás
pl
mondjuk én pont nem vagyok mac audio kedvelő de sokkal jobb mint a toxic
Ha már szóba hoztad a Mac Audio-t!
Sokan szidják ezt a gyártót is, ennek mi az oka?
Rossz minőségű termékeket gyárt, vagy szimplán divat márka és "illik" fújjolni rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!