Szerintetek melyik a legjobb traktor márka?
Nincs igazán olyan, hogy legjobb.
Van mindnek előnye, hátránya, siker, és selejtes szériája.
John Deere 4650,4755,6110,6920,6930 premium,8130,8320,8220,8530,8360r,7930 és még egy pár..6170r.
Igazából én valahogy magyarnak tartom.Nem itt Magyarországon lett kivitelezve,de csak Szarvas Janibá öklete.Aki ugye magyar származású.Pénz...és a pénz.Case sem egy rossz márka,hisz az is Amerikai jó gépek!Persze meg kell fizetni rendesen,viszont cserébe prémium minőséget kapunk.Azért van olyan típus minden márkánál ami nem egy befutott,megbízható,ár-érték arányban a legjobb.Fendt 922,936,615 turbomatik de az új 1000-es széria egyáltalán nem jön át..Inkább Johni.Meg van az a mondás aki vezet az Fendt-et vezet aki meg dolgozni akar az John Deere-t.Deutz Fahr-ok még jó gépek,abból is nekem a 6-7000-es sorozat. (TTV) Magyarországon meg a Belarus/MTZ van még nagyon elterjedve.Abból még a 820.2/.4,892.2 turbós,920.3,1221.3 esetleg ha nincs annyi pénze az embernek,hogy 150-160 pacis nyugati gépet vegyen akkor még ott van a 1523.3-as 6 hengeres,monoblokkos MTZ.Massey,New Holland tőlem messze áll.T8 széria szerintem felejtős nyusziból,Massey meg semleges.Hallottam már egy két rosszat róla.
"hogy 150-160 pacis nyugati gépet vegyen akkor még ott van a 1523.3-as 6 hengeres,monoblokkos MTZ"
Olyan fost csak bolond venne! :D
Mit gondolsz hány millió az a tákolmány?
Akkor egy nagykerekű 16245 még mindig jóval előrébb van! A legfiatalabb eresztés, a plasztik ami az ezredforduló környékén gyártódott (majd be is fejezték a tótisztániak) olyan 5-7 milláig terjed, vagy egy 180-as Fiat.
De ha konkrétan akarunk a jobbak közül választani akkor a JD, Fendt, Case IH, Massey, néhai Fiat, NH, Deutz, satöbbi, nem feltétlenül ebben a sorrendben.
MTZ, Zetor lejjebb helyezkedik el a ranglétrán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!