Mi baja lehet az autónak ha ilyet csinál?
Reggel rá pillantottam a kilométer számlálóra hogy mit mutat erre egy sokkal nagyobb számot mutat mint azelőtt és hiába megyek az autóval nem számlál.
Ez az autóval teljes megtett kilométert mutatja, a másik mutató amit tudok nullázni az működik rendesen és nem is téved.
99-es fiat bravo az autó,digitális mutatója van.
Azzal tisztába vagyok de eddig minden jó volt.
Mondjuk ez most nem is annyira fontos inkább az érdekel hogy mit lehet vele csinálni hogy jó legyen, mert így kb eladhatatlan valószínű mivel mindenki a kilométerre van rákattanva.
Holnap megpróbálok egy áramtalanítást,leveszem az akusarukat egy időre hátha.
Ha az sem segít akkor felkeresek szerintem egy autószerelőt aki hozzá tud férni az elektronikához.
Mivel sok csaló tekergeti az órákat így gondolom megfelelő felszereléssel hozzá tud férni valaki.
Bennem az is felmerült hogy esetleg nem e valamiért a valós kilométert dobta ki,tehát hogy én megpiszkált km álásal vettem és most így több mint 2év után valami történt vele ami miatt eljött az eredeti km.
Vagy ez nem lehetséges?
Az eltérés egyébként közel 190 000km ami nem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!