Hány éves kortól kezdhetem el a gyakorlati vezetést?
Figyelt kérdés
17 éves leszek áprilisban, és most január közepén el szeretném kezdeni a jogsit. A tanfolyam 1 hónap (hónap mindegyik hétvégéje), ha befejeztem a tanfolyamot elkezdhetem a vezetést oktatóval? Vagy előbb várnom kell a születésnapomig, és csak utána lehet?2015. jan. 7. 00:45
1/4 anonim válasza:
Mivel ezt a kérdést még soha, senki nem tette fel, ezért boldogan megválaszolom.
Gondolom, személygépkocsiról lenne szó, mert csak arra lehet jogosítványt szerezni, az égvilágon semmilyen más jármű vezetését nem is lehet oktatni és tanulni. Ez esetben a gyakorlati vezetést akkor kezdheted el, ha sikerült az elméleti vizsgád, amit leghamarabb 16 év 9 hónaposan tehetsz le. De leghamarabb 17 évesen vizsgázhatsz vezetésből, tehát tök fölösleges sokkal hamarabb elkezdeni.
2/4 anonim válasza:
17 évesen kezdheted.
Kibírod addig. Én 18-19 éves koromig kibírtam, más meg 20 éves koráig.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sajna kicsit ellent mondtok egymásnak,de a lenyeg átjött. Az elméleti vizsgát (KRESZ?) lerakhatom, de a gyakorlati vizsgát (mikor beül mellém a vizsgabiztos, és mennem kell ahogy mondja, közbe figyeli a vezetésem) tehetem le csak ha 17.évemet betöltöttem, jól mondom?
2015. jan. 7. 11:55
4/4 anonim válasza:
Igen, a gyakorlati vizsgát a 17. életéved betöltése után teheted le. Az elméletit kicsit korábban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!