A csigavérnél tudnátok ajánlani jó gyakorlati oktatókat?
Sziasztok!
Én nagyon megszívtam a csigával.. Pechemre előre elkérte az oktató 10 óra árát, majd saját ügyeit intézte, lyukat beszélt a hasamba vezetésoktatás helyett, egy csomót lecsalt az időmből... A 10. óra letelte után átmentem egy olyan oktatóhoz, aki amúgy drágának tűnt, de ha utána számolok, még a csiga volt drágább a sok csalás és a 0 tanulás miatt... Szóval nem biztos, hogy ott kéne elkezdenetek a vezetéstanulást... Tényleg rengeteg rosszat hallani róla. Amíg nem találtok tuti jó oktatót valami tutibiztos ajánlás alapján, addig ne vágjatok bele...
Ja, és én télen tanultam vezetni, szerintem a legjobb dolog a világon! Amikor havas volt a tanpálya, bevitt az oktatóm, hogy megtanulja, hogy viselkedik a kocsi hóban kanyarodáskor, fékezéskor.... :) Ezzel csak azt akartam mondani, hogy no para, ha csak november-decemberben tudnátok elkezdeni! ;)
Ja, és Érsek Istvánhoz ne menj! Nagy paraszt csaló és igénytelen is, bokorban vizel, utána összefogdossa a váltót, izzadságszaga van.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!