Csigavérnél melyik gyakorlati oktatót tudnátok ajánlani a Virágpiacnál?
Olyan oktatót keresek, aki nem ordít a legkisebb hibára.
Kaptam egy listát az alábbi nevekkel: Gazdag István, Kovács Péter, Losonczi János, Makkai Gábor, Vasmatics Károly
Van valami tapasztalatotok valamelyikükkel? Ha minden kötél szakad, jó a Közvágóhíd is, ha ott van jó oktató.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én nagyon megjártam a csigavérnél... A vezetési órák 45 percesek, 15 perc elmélettel a végén - ezt tudtad??
Én kifogtam egy csaló oktatót, aki még a maradék vezetési időt is elcsalta, rengeteget pofázott a magánéletéről, magánügyeket intézett az órák alatt és alig hagyta, hogy vezessek. Aztán váltottam.
Ha a közvágóhídnál vezetsz, Érsek István -t nem ajánlom!!!
Az új helyen ugyanannyiba kerültek az órák, de sokkal jobb volt! Mentünk a külvárosi részeken is, kikerültük a dugókat, nem volt fölösleges pofázás (60 perces órák voltak, akár minden nap mehettem), nagyon korrekt volt az oktató bácsim! :) Ha te is meggondolnád magad, írj privátban! Megadom a számát!
Még nem sikerült elkezdeni a forgalmit, mert közben bejött a suli, szóval köszi az ajánlást!:)
Vélemények még jöhetnek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!