Milyen autót érdemes venni max.700ezer forintért?
Mire kell? Van valami elképzelésed? Mennyit használnád és hol? Hány főnek kell elférni benne általában? Mennyi csomag, ha van egyáltalán csomag?
Írhatok én Ford Fiestát 1.4-es benzinmotorral pl. ha 4-en használjátok Magyaro.-Németo. ingázásra.
"2 max 3 fö ülne az autóban amire használnák szülökhöz rohangálni bevásárlás nyaralás stb.
nem lenne minden nap használva .
inkább országúton lenne és kevésbé városban használva"
Ha nem probléma, inkább bemásolom az üzenetedet ide, hogy más is lássa és tudjon ajánlani.
Én ilyen feltételek mellett csakis benzines autót vennék 1.4-1.8-as motorral.
Ebben az árkategóriában amiket én megnéznék, az a Ford Focus, Opel Astra G, Nissan Almera és Honda Civic négyes lenne a Civicnél különösen figyelve az előéletére. Ezek tökéletesen megfelelnek arra a célra, amire neked kell. Lehet akár kisebb is, ha nektek elég, de szerintem nem árt egy nagyobb csomagtartó a nyaralások és bevásárlások miatt.
De nézz szét [link] -n, ott úgy állíthatod be a keresést, ahogy neked szimpatikus. Sok jó autó van ami megfelelhet neked, én csak azt tudom, hogy első körben ezt a négyet nézném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!