Fiatalok! Szüleiket hogy viszonyultak ahhoz, hogy saját autót akartok?
Tehát akartok venni saját pénzből, amiért megdolgoztatok egy autót, és ti akarjátok fenn tartani. Néha hosszabb utakra menni.
Írjatok életkort, autó típust, és hogy mennyi ideje van jogsitok légyszi :)
Másfél éve van jogsim és új suli miatt szükségem lett egy saját kocsira, mert néha nem jól jött ki, hogy elvittem egész napra a családi kocsit. Ezt látva segítettek pénzben és segítettek a kocsit is kiválasztani plusz 2-300km beleszaladt a kocsijukba, mire meglett a megfelelő. Nekem pozitívan fogadták a dolgot és néha segítenek a tankolásban is egy kicsit, de minden mást magam fizetek.
19 éves vagyok és egy Opel Corsa A-ról van szó. Nem képvisel nagy értéket, de nem is akartam drága autót, csak vigyen el a vasútállomásra meg haza heti 2 alkalommal, meg néha ha valahova menni akarok, akkor el tudok menni, nem kell órákig mennem tömegközlekedéssel egy 25 perces autóúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!