Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri még külföldről autót...

Megéri még külföldről autót behozni saját célra?

Figyelt kérdés
Megéri kimenni 2 embernek? Egyik jól ért az autókhoz, a másik sem h.ye hozzá. És vinni egy harmadik embert aki nyelvet beszél (Őt megfizetni, esetleg ismerős körből keresve).

2014. dec. 28. 22:32
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Azzal még kiegészíteném hogy a 2 ember külön-külön vásárolna saját célra 1-1 autót. És 1 millió forintból (2-szer) diesel kombi, de inkább állapotra mint évjáratra utazva.
2014. dec. 28. 22:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Megéri. Mit, hol, mennyiért.
2014. dec. 28. 23:23
 3/13 A kérdező kommentje:

3000 euróig venném kb. Ami fix hogy diesel kell és kombi vagy egyterű.

Passat, Mondeo, Astra, Zafira, + még el sem döntöttem mit akarok venni

2014. dec. 28. 23:26
 4/13 A kérdező kommentje:
A 3000 euró felett itthoni költségek
2014. dec. 28. 23:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Hogy hol az nekem is kérdés:)
2014. dec. 28. 23:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor éri meg , ha olyan autót keresel, amiből itthon nincs számodra megfelelő típus, felszereltség stb..

Az ilyen 3000 euros autókért szerintem felesleges útnak indulni, hetente hordják be a 2000-3000 euros Passatokat, Mondeokat..

2014. dec. 29. 00:38
 7/13 anonim ***** válasza:
John-nak igaza van, ilyen kaliberűért nem biztos, hogy megéri kimenni. Számolj utána. Vannak magyar sé német használtautós portálok is. Távolságot, útiköltséget egyből tudsz számolni, plusz még a mi rájön az is elég jól behatárolható (kaja, szállás) Ha kettőt hozol akkor már érdekesebb lehet
2014. dec. 29. 08:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem valahol 10-15ezer eurónál kezdődik amikor ekkora társaságnak megéri kimenni egy autóért. Ha esetleg még aludni is akartok valahol pár napot, akkor már el is ment minden haszon.
2014. dec. 29. 13:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ha nem érné meg kimenni 3000 eurós autóért, akkor nem hordaná be minden "kereskedő" a 3000 eurós autókat. De nézd meg a mobile-t, meg ha hasznaltauto.hu-t, itt mennyiért megy egy típus, meg ott.

Mi is pont ilyesmi előtt állunk, 1,2M a keret. Amit itt megveszel külföldi papírral ennyiért, kint megveszed kb 900 ezerért.

Kb ennyi a haszna annak, aki behozza. Persze, ki kell menni, tréler, üzemanyag...

De egy kétnapos munkával keres 200 ezer Ft-ot. Van aki 3 hónapig dolgozik ennyi pénzért. Szóval szerintem megéri.

2014. dec. 30. 01:09
 10/13 anonim ***** válasza:

9-es. Már rég nincs 30-40%-os különbség az autók közt! Trélerrel behozni egy autót max akkor lehet 100.000-ből, ha tudod h miért mész. Ha csak neten nézed, ugyanúgy lutri lesz mintha itthon vennéd. Ha több város több autókereskedését végignézed, az több nap lesz, szállás, ellátás több főre, mindezt egy trélerrel nem kevés pénz, és ott a rizikó hogy nem találsz semmit. Ha találsz is valamit, a magyarországi forgalombahelyezés után egészen biztos hogy nem keresel semmit, tiszta ráfizetés.

A kereskedők úgy csinálják hogy nagytételben veszik kinti cégtől az autóikat. Pl banki bukott hiteles visszavetteket, féltotálkárosokat, ilyeneket. Az már nem működik hogy kimennek egy autóért, behozzák és eladják. Ehhez már rég nincs meg az árkülönbség.

2014. dec. 30. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!